2024/10/06
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
پیشنهادات ما
طرز تهیه شیرینی نخودچی خیلی خوشمزه و مجلسی برای عید

طرز تهیه شیرینی نخودچی خیلی خوشمزه و مجلسی برای عید

طرز تهیه شیرینی خوشمزه نخودچی برای عید را اینجا بخوانید

جامعه پویا -شیرینی نخودچی خانگی  یک شیرینی بی نظیر برای عید است. چون ریز و سبک است. 


مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی


 آرد نخودچی: ۵۰۰ گرم
  پودر قند: ۲۵۰ گرم
  روغن صاف قنادی: ۲۵۰ گرم
  پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
  آرد قنادی: ۶ قاشق غذاخوری
  پودر پسته یا گردو: به میزان لازم

شیرینی نخودچی
 

  طرز تهیه شیرینی نخودچی


1- روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم، سپس پودر قند را روی روغن الک می‌کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی، مواد را مخلوط می‌کنیم تا بافت مواد یکدست و کرم رنگ شود.2- در یک ظرف دیگر، آرد نخودچی را به همراه پودر هل ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجدد مخلوط آرد نخودچی و پودر هل را درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک و مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.3- در ادامه خمیر را درون یک نایلون فریزر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند. پس از استراحت، خمیر را از یخچال خارج می‌کنیم و آن را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر هم دمای محیط شود. در ادامه روی سطح کار یک نایلون فریزر پهن می کنیم، خمیر را روی آن
قرار می دهیم  و مجدد روی خمیر یک نایلون دیگر می گذاریم.4- به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم تا ۲ سانتی متر باز می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد می‌گذاریم و اجازه
می دهیم به طور کامل گرم شود.5- کاتر را ابتدا به  آرد سفید  آغشته می کنیم ، سپس خمیر را قالب می زنیم، به همین ترتیب تمام خمیر را به شکل دلخواه قالب می زنیم، سپس برای تزیین روی شیرینی ها
 از پودر پسته، پودر گردو، سیاه دانه و پودر خرفه استفاده می کنیم.6- یک کاغذ روغنی درون سینی فر قرار می دهیم و شیرینی های قالب زده شده را به کمک چاقو، آرام به سینی فر منتقل می کنیم، در ادامه سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
7- پس از گذشت ۲۰ دقیقه آن را از فر خارج و صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود.
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.