2024/05/29
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ خرداد
طرز تهیه سس قارچ رستورانی

طرز تهیه سس قارچ رستورانی

اگر می خواهید سس قارچ رستورانی خوشمزه به خانه بیاورید این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -سس قارچ یکی از چاشنی های خوشمزه است که در رستوران ها سرو می شود. این سس را می توانید در خانه تهیه کنید. 
حتماً در رستوران‌ها دیده‌اید که همراه  با سیب‌زمینی، قارچ سوخاری، در مواردی فیله سوخاری و حتی گاهی استیک مرغ و... نوعی سُس قارچ استفاده می‌شود که خوشمزه است و طعم خوب یک غذا را تکمیل می‌کند. تهیه این سس قارچ چندان سخت نیست و در منزل می‌توانید آن‌را درست کنید و لذت ببرید.


   مواد لازم برای تهیه سس قارچ


حدود 400 گرم قارچ
 25 گرم کره
 خامه 350 گرم
 نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
 پنیر پارمزان به میزان دلخواه

سس قارچ


طرز تهیه سس قارچ


1) قارچ‌ها را ضخیم‌تر از حد معمول برش بزنید.
2) در این فاصله تابه را داغ کنید تا بعد از داغ شدن، قارچ‌ها را با حرارت زیاد  سرخ کنید به طوری که آب نیندازند.
3) بعد از کمی سرخ شدن قارچ‌ها نوبت اضافه کردن کره است.
4) در مرحله بعد ادویه‌ها را به‌جز آویشن اضافه کنید.
5) نوبت به خامه رسید، اما قبل از اضافه کردنش حرارت تابه را کم کنید و خامه را که اضافه کردید خوب هم بزنید. خامه که کمی قل  زد نوبت مرحله بعد است.
6) در مرحله آخر پنیر پارمزان و آویشن را اضافه کنید.  فراموش نکنید این سس خوشمزه به‌خاطر پنیر و خامه و... چندان برای سلامتی شما مفید نیست پس در مصرف آن زیاده‌روی نکنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.