2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه مربای لبو  مجلسی  و بسیار خوشمزه و با دستور پخت سرآشپزها

طرز تهیه مربای لبو مجلسی و بسیار خوشمزه و با دستور پخت سرآشپزها

لبو میوه ای بسیار خاص و خوشمزه است. برای تهیه مربای لبو که یکی از محصولات لبو است اینجا را بخوانید

جامعه پویا -لبو یک میوه بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که در فصل پاییز و زمستان رشد می کند و بسیار پرکاربرد است. 
از لبو به اشکال مختلف می توان استفاده کرده، لبو را می توان پخت و به صورت دسر خورد، می توان آش لبو درست کرد و می توان به صورت ترشی و مربا استفاده کرد. 
مربای لبو یکی از  بهترین محصولاتی است که لبو دارد. 

 

مربای لبو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه "مربای موز" عالی و بسیار خوشمزه و مجلسی


مواد لازم برای تهیه مربای لبو


لبو اندازه متوسط و جوان: ۱ کیلوگرم
شکر: 7۰۰ گرم
آب: به مقدار لازم
وانیل: ½ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری
چوب دارچین سه قطعه بزرگ
هل: چهار دانه

 

طرز تهیه مربای لبو

دستور پخت مربای لبو


ابتدا لبوها را بشویید و پوست بگیرید به شکلی که دوست دارین خرد کنید یا انها را قالب بزنید. توجه داشته باشید حتما باید اندازه ها یکسان باشد و نباید خیلی کلفت باشد. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انار و لبو بسیار شیک و خوشمزه+ترفند های کارخانه ای


لبوها را در گوشه ای قرار دهید و شهد مربا را درست کنید. آب را داخل قابلمه لعابدار بریزید بعد شکر را اضافه کنید. به اندازه هر یک پیمانه شکر یک پیمانه نیز آب اضافه کنید. وقتی آب جوش امد شکر را اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا شکر در آب حل شود. شعله را کم کنید و اجازه دهید آب و شکر خیلی خوب بجوشد. وقتی شهد قوام آمد و خوب جوشید حالا نوبت اضافه کردن لبوهاست. لبو را که اضافه کردید شعله را زیاد کنید تا به نطقه جوش برسد. بعد شعله را کم کنید و منتشر باشید تا لبوها خوب بپزد. در زمان انتظار ژلاتین را بن ماری کنید، یک ربع مانده به پایان پخت مربا چوب دارچین و هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با لبوها کاملا مخلوط شود. در 5 دقیقه آخر نیز ژلاتین بن ماری شده را به مربا اضافه کنید. در اخر وانیل را به مربا اضافه کنید. وقتی مطمئن شده اید که مربای شما قوام آمده است، یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به آن اضافه کنید. یک دم کنی روی مربا بگذارید و زیر اجاق را خاموش کنید. بگذارید نیم ساعت حالت دم کرده بماند. بعد دم کنی را بردارید و اجازه دهید مربا به طور کامل خنک شود. سپس در ظروف شیشه ای تمیز و خشک که قبلا آماده کرده اید بریزید.

بیشتر بخوانید: دستور پخت مربای سیب عالی و مجلسی +نکاتی که تا به حال نمی‌دانستید


نکته

اگر دوست داشتید می توانید به لبو انار دانه شده هم اضافه کنید. لازم نیست در طبخ تغییری ایجاد کنید فقط نیم ساعت قبل از اینکه مربا را خاموش کنید انار را به آن اضافه کنید. برای هرکیلو لبو 200 گرم انار دانه شده استفاده کنید. 
برای زیبا ترشدن مربای لبو می توانید پسته هم به آن اضافه کنید. 
پسته را باید همراه وانیل و ژلاتین به مربا اضافه کنید. 
حتما آب لیموی تازه به مربا اضافه کنید که کپک نزند. 
اضافه کردن هل و دارچین اجباری نیست فقط برای خوش عطر شدن مربا استفاده می شود. 
مربا را حتما در یخچال نگهداری کنید. 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.