جامعه پویا - لوبیا پلو غذای سنتی ایرانیان است که تقریبا در میان همه خانواده ها محبوبیت دارد
لوبیا پلو با مرغ و قارچ طرفداران بسیاری دارد و هرچند ترکیبش کمی با لوبیا پلوی سنتی متفاوت است اما بسیار لذیذ است.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با مرغ و قارچ
برنج :4 پیمانه
لوبیا پخته شده : 100گرم
مرغ : به میزان دلخواه
هویج پخته شده :100 گرم
پیاز : 2 عدد
قارچ :4 عدد
سیب زمینی :1 عدد کوچک
نمک، فلفل، زرد چوبه : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : یک ق غ
دستور پخت
ابتدا برنج را شسته و به مدت دو ساعت خیس کنید.
تا آماده شدن برنج برای آبکش کردن مایه را آماده کنید. سینه مرغ را در قطعات یکسان خرد کنید و گوشه ای قرار دهید. پیاز را نگینی خرد کنید و گوشت را داخل آن بریزید با نمک و پیاز و روغن تفت دهید. هویج را هم نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید. قارچ را به اندازه ای که هویج را خرد کرده این یا به اندازه مرغ خرد کنید و تفت دهید وقتی مواد با هم تفت خورد صبر کنید تا آب مواد بکشد، لوبیا را اضافه کنید و رب و ادویه جات راهم اضافه کنید و کمی تفت دهید. البته لوبیا باید سرخ شده باشد. اگر لوبیا را از قبل سرخ نکردید حتما قبل از اماده سازی مواد سرخ کنید.
مواد را کناری قرار دهید برنج را آماده کنید. به همان ترتیبی که برنج را آبکش می کنید عمل کنید. وقتی به مرحله آبکش رسید. سیب زمینی ها را هم آماده کنید پوست بکنید و به قر نیم سانتی متر برش بزنید. روغن کف قابلمه بریزید. خوب که داغ شد سیب زمینی را کف آن بچینید و بعد لایه به لایه پلو و مایه را داخل قابلمه بریزید و دم بگذارید.
نیم ساعت تا 45 دقیقه بعد پلوی شما آماده است. در اخر کمی زعفران دم شده روی پلو اضافه کنید. پلو را خوب زیر و رو کنید و بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو شوشتری غذای بسیار خوشمزه و مجلسی + فیلم
نکته
لوبیا پول یک غذای مجلسی و خوشمزه است که می توانید در مهمانی ها هم سرو کنید
توجه داشته باشید حتما برنج را از قبل بخیسانید که خوب ری کند
اگر دوست داشته باشید می توانید مرغ را جداگانه بپزید اما مرغ با حرارت پلو در حالت دم هم به خوبی می پزد.
لوبیا پلو را با سالاد شیرازی یا سبزی خوردن سرو کنید تا اذت دوچندانی داشته باشد.