جامعه پویا -سوسیس بندری یک غذای جنوبی است که بسیار طرفدار دارد و لذیذ است، این غذای آسان و خاص را اگر با روش درست تهیه نکنید طعم سوسی بندری های جنوب را نمی دهد.
مواد لازم
سوسیس آلمانی 300 گرم
پیاز نگینی دو عدد متوسط و نگینی شده
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه آویش به مقدار لازم
فلفل دلمه ای در صورت تمایل
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فلافل آبادانی و نحوه سرو آن
دستور پخت
ابتدا سوسیس را به صورت اوریب خرد کنید. اوریب خرد کردن سوسیس و بیضی شکل در اوردن ان در سرخ شدنش خیلی موثر است. قطعات سوسیس نباید خیلی کلفت باشد.
بعد از خرد کردن سوسیس ان را در گوشه ای قرار دهید.
حالا نوبت پیاز است، پیازهای نگینی شده را با کمی نمک در روغن داغ سرخ کنید. پیاز باید طلایی شود و نباید خیلی سرخ شود. بعد رب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی رب را تفت داید نوبت اضافه کردن سوسیس هاست. سوسیس را به رب و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت کم اجازه دهید که سوسیس ها به خوبی سرخ شود. فلفل دلمه ای خلالی شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. فلفل ها زیر دندان نباید له شود. در مرحله آخر ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید.
نکته
برخی به سوسیس بندری سیب زمینی سرخ شده یا پخته که به شکل نگینی خرد شده اضافه می کنند، اصل سوسیس بندری سیب زمینی ندارد اما سیب زمینی می تواند حجم غذا را بالا برده و طعم خوبی هم به غذای شما بدهد
میزان فلفل اضافه شده به سوسیس باید بر اساس ذائقه شما باشد. البته اصل سوسیس بندری تند است و تندی طعم اصلی آن است.
اگر به ادویه کاری حساسیت ندارید می توانید ادویه کاری هم به آن اضافه کنید. در بخش های جنوبی کشور از این ادویه بسیار استفاده می شود.
سوسیس بندری را با نان باگت میل کنید. نوستالژی سوسیس بندری جنوبی با نان باگت و نوشابه است. می توانید دوغ هم استفاده کنید.
شور یا خیارشور هم چاشنی جذابی برای سوسیس بندری است.
طعم دهنده هایی مانند پنیر پیتزا هم به سوسیس بندری اضافه می کند اما سوسیس بندری جنوبی اصل پنیر پیتزا ندارد.
به سوسیس بندری نمک اضافه نکنید چون سوسیس با نمک زیاد درست می شود و اگر دوباره نمک اضافه کنید به سلامت شما ضربه می زند.