جامعه پویا -کتلت سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه و مامان پز است که بیشتر افراد آن را دوست دارند. کتلت را می توانید با طعم عالی در خانه درست کنید به شرطی که ترکیب مواد را رعایت کنید.
مواد لازم برای پخت کتلت
گوشت چرخ کرده گوساله ( یا مخلوط گوسفند و گوساله ) :500 گرم
سیب زمینی متوسط : 4 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
پیاز : 1 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
ادویه : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
دستور پخت کتلت
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کنید و به طور کامل آب آن را بگیرید. گوشت و پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.با دست خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.نیم ساعت مایه کتلت را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
سپس روغن را در تابه روی شعله متوسط خوب داغ کنید. و پس از آن حرارت را کم کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه " کتلت رشتی " بسیار خوشمزه با دستور پخت محلی
مایه کتلت را بردارید و در دست فرم دهید. به هر شکلی که دوست دارید می توانید اینکار را بکنید. اما توجه داشته باشید نباید کتلت خیلی کلفت شود چون داخل ان نمی پزد. زمانی که روغن داغ شد آرام کتلت را داخل روغن سُر دهید.تمامی کتلت ها را به همین ترتیب در تابه بگذارید. به همین ترتیب پشت و روی آن را سرخ کنید.
نکته
شعله اجاق را کم کنید تا کتلت ها مغز پخت شود
کتلت را می توانید هم با پلو میل کنید و هم با نان. سبزی خوردن ، گوجه و خیارشور چاشنی های بسیار مناسبی برای کتلت است
برخی افراد دوست دارند کتلت خیلی سرخ شده و به سمت قهوه ای شدن برود برای این کار شعله اجاق را زیاد نکنید با صبوری منتظر شوید کتلت به حدی که دوست دارید سرخ شود
آب سیب زمینی و پیاز را حتما بگیرید تا مایه کتلت شما شل نشود.
می توانید از سبزی های معطر مانند مرزه ، ریحان، آویش برای خوش عطرکردن و طعم دادن به کتلت استفاده کنید.