جامعه پویا - همبرگر خانگی به دلیل اینکه از گوشت خالص برای درست کردن آن استفاده می شود بسیار سالم و خوشمزه است و به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید. اما توجه داشته باشید حتما باید مواد سالم به کار ببرید.
مواد لازم برای همبرگر خانگی
گوشت گوساله همراه با چربی: 500گرم
فلفل قرمز تند دودی: یک پنس
پنیر چدار رنده شده:50 گرم
پنیر پارمزان:2 قاشق غذاخوری
پودر سیر:1 قاشق چایخوری سرخالی
فلفل سفید:نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری:1/5 قاشق غذاخوری
پیاز:4 عدد 30 گرمی
نمک و فلفل سیاه:از هرکدام 1 قاشق چایخوری
رزماری خشک خرد شده:کمی
کاهو:برای سرو
گوجه:برای سرو
نان برگر:به اندازه لازم
دستور تهیه همبرگر خانگی
ابتدا پیاز را در میکسر بریزید و حسابی خرد کنید پیاز باید آنقدر ریز شود که حالت پوره پیدا کند. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و حسابی میکس کنید. بعد گوشت و پیاز را از میکسر خارج کنید و ادویه ها را به آن اضافه کنید و حسابی چنگ بزنید. به مدت 24 مواد را داخل یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شود. البته حتما باید در یک ظرف دربسته باشد یا اینکه سلیفون روی آن بکشید که بوی مواد غذایی داخل یخچال را نگیرد. وقتی استراحت کرد یک تابه چدنی که نیازی به روغن نداشته باشد را روی اجاق بگذارید تا کاملا گرم شود. با فرچه پلاستیکی آن را با روغن زیتون چرب کنید. در حد فاصل گرم شدم تابه پنیر چدار و پارمیزان را به گوشت آماده شده اضافه کنید و خوب چنگ بزنید. بعد به اندازه یک سیب مواد را جدا کنید و به صورت دایره در بیاورید قطر مواد نباید بیشتر از نیم سانتی متر باشد. آن را روی تابه قرار دهید و سرخ کنید.
نان برگر را باز کنید و خمیر را از آن جدا کنید و کاهو و گوجه خرد شده را لای آن قرار دهید و همبرگر سرخ شده را هم در آن بگذارید. همبرگر شما آماده است. می توانید نوش جان کنید.
نکته
همبرگر خانگی به دلیل اینکه مواد افزودنی ندارد حتما باید آرد سوخاری داشته باشد تا گوشت لاستیکی نشود
تابه چدنی به دلیل اینکه روغن کمی جذب می کند بسیار برای سرخ کردن همبرگر مفید است.
همبرگر کالری زیادی دارد سعی کنید روغن کمی برای سرخ کردن آن استفاده کنید.
می توانید از مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی برای همبرگر استفاده کنید تا همبرگر نرمی به دست آورید.