جامعه پویا - کیک یزدی ، یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست که در واقع کیکی است که در یزد پخته می شود و به عنوان عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد.
برای تهیه کیک یزدی که طعم کیک های پخته شده در یزد را بدهد اینجا را بخوانید
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی
آرد سفید:300 گرم
تخم مرغ :3 عدد
شکر :200 گرم
ماست غلیظ :150 گرم
روغن مایع :175 گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب:3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک یزدی
آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را باهم مخلوط کنیدو دو بار الک کنید ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۳ دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.
ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید ؛ در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید. روی کیک رو با کارد چرب یه بعلاوه بزنید.و قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید .
نکته
طعم کیک یزدی در تهران با کیک یزدی در شهر یزد با هم متفاوت است ، علت اصلی آن میزان گلاب و هل است که در یزد استفاده می شود.
در کیکی که در یزد پخته می شود به جای شکر حتما عسل استفاده می شود.
در کیکی که در یزد پخته می شود مقدار زیادی شیره نیز اضافه می شود به همین دلیل کیک های یزد مرطوب هستند.