جامعه پویا -درست کردن کیک در خانه هم خیلی لذت بخش است و هم می توان از سلامت آن اطمینان داشت. پف زیاد در کیک را فقط قنادی ها بلد نیستند با این دستور تهیه می توانید کیک با پف زیاد در خانه درست کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک گل سرخ بسیار خوشمزه و مجلسی + فیلم
مواد لازم برای تهیه کیک ساده با پف زیاد
تخم مرغ ۴ عدد (همدمای اتاق شده باشد)
شکر ٢ پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
کره ١/۴ پیمانه
آرد معمولی ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چایخوری
نمک ١/۴ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید : طرز تهیه انواع گاناش شکلاتی مرحله به مرحله به سبک قنادی ها
طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد
ابتدا تخم مرغها وشکر را روی هم بریزید و حسابی هم بزنید تا مایه کرم رنگ به دست آید. سپس آرام آرام یک لیوان آرد را به آن اضافه کنید. حالا شیر را اضافه کنید. همه این مراحل باید حین هم زدن باشد بعد بیکینگ پودر را اضافه کنید و مابقی آرد را هم اضافه کنید. نمک و کره را هم به مواد اضافه کنید و همینطور که هم می زنید توجه داشته باشید مایه کیک قوام داشته باشد. وقتی مواد قوان آمد آن را در قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید. قالب را حسابی چرب کنید تا کیک به آن نچسبد. سپس آن را داخل فر قرار دهید و بعد از 45 دقیقه با خلال دندان آن را چک کنید. خلال دندان را داخل کیک فرو کنید اگر مواد به آن چسبیده بود یعنی هنوز نپخته است اگر موادی به آن نچسبیده بود یعنی پخته است و پس می توانید از فر خارج کنید. یک راه دیگر برای اینکه بدانید کیک پخته است طلایی شدن روی کیک است اگر طلایی شده بود حتما پخته است.
نکات مهم و طلایی برای پخت کیک با پف زیاد
۱- قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک را اندازه بگیریم و آماده کنار دستمان باشد. چون باید خیلی سریع کارمان را انجام دهیم تا حبابهابی که ایجاد شده در مایه کیک از بین نرود؛ یعنی قبل از شروع کار قالب را آماده میکنیم، مواد را اندازهگیری میکنیم و همه چیز را برای شروع آماده میکنیم.
۲- در اول کار فر را روی درجه حرارت ٣٢۵ درجه فارنهایت یا ١۶۵ درجه سانتیگراد میگذاریم تا گرم شود.
۳- مواد خشک مثل آرد، بکینگ پودر و نمک را خوب با هم قاطی میکنیم و یک بار الک میکنیم.
۴- تخم مرغها را به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم.
۵- دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه شود؛ این مرحله جزو مراحل مهم پخت این کیک است.
۶- اگر با همزن دستی این کار را میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید. (توصیه میکنبم که یک نفر کمکی کنار دستتان باشد که اگر خسته شدید در هم زدن کمکتان کند.)
۷- اگر از غذاساز استفاده می کنید حتما 4 دقیقه هم بزنید
۸- بعد از ۴ دقیقه هم زدن رنگ تخم مرغها کرم میشود و کمی پف می کند.
۹- شکر را اضافه میکنیم و باز به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذاساز هم میزنیم.
۱۰- با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم؛ بعد این مدت یک کرم پفی و کرمرنگی خواهیم داشت.
۱۱- شیر و کره را روی اجاق گاز یا ماکروفر میگذاریم تا با هم مخلوط شوند و کره آب شود. اما حواستان باشد نباید شیر به جوش بیاید؛ همین که کره آب شد کافی است.
۱2- کیک را تا زمانی که کاملا خنک نشده برش نزنید.