جامعه پویا - مشکوفی یک دسر بسیار عالی و خوشمزه و مناسب است که در اکثر شهرهای ایران پخته می شود. این دسر عالی خیلی زود آماده می شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی با نشاسته
مواد لازم برای مشکوفی
شیر2لیوان
پودر نشاسته 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شله زرد نذری و عالی +نکاتی که تا به حال گفته نشده است
طرز تهیه مشکوفی
ابتدا شیر و نشاسته و شکر را روی هم بریزید وهم بزنید. توجه داشته باشید که شیر ونشاسته وشکر حتما باید با هم به خوبی هم بخورد و درهم حل شوند اگر نشاسته در شیر حل نشود وقتی روی اجاق قرار می دهید گلوله گلوله می شود.
وقتی شیر و نشاسته به خوبی در هم حل شد آن را روی اجاق بگذارید و شعله را کم کنید و همچنان هم بزنید تا کم کم مواد غلیظ بشود. قبل از اینکه نشاسته و شیر به غلظتی که دوست دارید برسد وانیل و گلاب را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید مشکوفی نباید خیلی غلیظ شود چون موقع سرد شدن سفت می شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی با آرد برنج مجلسی و بسیار خوشمزه
به غلظت فرنی که رسید زیر آن را خاموش کنید. زعفران را به آن اضافه کنید و یک ربع در همان حالت خاموش قرار دهید. روی ظرف حتما چیزی شبیه به دم کنی قرار دهید.
وقتی زعفران به خوبی رنگ پس داد مشکوفی را در ظرفی که دوست دارید بریزید و سرو کنید.
نکته
توجه داشته باشید مشکوفی بیشتر سرد میل می شود.
مشکوفی یک دسر بسیار عالی و خوشمزه برای ماه رمضان است.
می توانید به جای شکر از عسل مرغوب استفاده کنید.
می توانید به جای زعفران از شکلات یا کاکائو هم استفاده کنید.
می توانید در مشکوفی میوه هم بریزید