جامعه پویا - حلیم بادمجان غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای است که اگر به خوبی پخته شود می توانید به عنوان یک غذای مجلسی از آن استفاده کنید.
برای تهیه حلیم بادمجان مجلسی و خوشمزه حتما باید مواد درجه یک استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: چطور شوری کشک بادمجان را بگیریم
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان
بادمجان 1 کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی 1 پیمانه
گوشت گوسفندی 500 گرم
سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه 2 حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین
بیشتر بخوانید : 5 پیشنهاد برای پختن یک شام ساده و فوری
دستور پخت حلیم بادمجان
ابتدا بادمجان را پوست بکنید و از وسط نصف کنید و در آب نمک بخوابانید تا هم تلخی آن گرفته شود و هم اینکه هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود بگیرد. چند ساعت قبل از پخت غذا باید اینکار را انجام دهید. تا وقتی که بادمجان آماده می شود. عدس و گوشت را به خوبی بپزید. حالا بادمجان را سرخ کنید و کناری قرار دهید. پیاز را نگینی کنید و در روغن سرخ کنید. زرد چوبه ، دارچین و نمک بزنید و کشک زعفرانی را داخل تابه بریزید تا کمی جوش بخورد. بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و با یک همزن برقی یا گوشت کوب بکوبید. مواد را باید حسابی بکوبید تا در هم گره بخورد. مواد باید حسابی کوبیده و له شود.
وقتی مواد به خوبی مخلوط شد حلیم بادمجان شما آماده است. آن را در ظرفی بریزید که می خواهید سرو کنید. روی ان را با سیر داغ ، کشک و گردوی پودر شده و نعناع تزئین کنید.