جامعه پویا -چلوگوشت پسران کریم چلوگوشتی است بسیار لذیذ و خاص است و به شیوه ای بسیار خاص طبخ می شود.
طرز تهیه چلوگوشت پسران کریم با دیگر چلوگوشت ها بسیار متفاوت است.
مواد لازم برای تهیه چلوگوشت پسران کریم
ماهیچه گوسفندی :400 گرم
پیاز خلالی : 300 گرم
سیر : 5 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : نصف فنجان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه "چلوگوشت درباری" مجلسی و بسیار خوشمزه در خانه+نکاتی که سرآشپزها بلد هستند
دستور پخت چلوگوشت پسران کریم
ابتدا ماهیچه را در یک قاشق غذا خوری روغن تفت دهید و بعد پیاز های خلال شده و سیر خرد شده را را روی ماهیچه بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید به اندازه نصف اسکان آب اضافه کنید. در تابه را با یک دم کنی ببندید و شعله را کم کنید. به مدت سه ساعت مواد را روی شعله بسیار کم و با دمکنی قرار دهید. ماهیچه به طور کامل می پزد. بعد از پخت زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. به مدت نیم ساعت همدر حالت دم کرده و روی شعله بسیار کم ماهیچه را با زعفران رها کنید.
بعد غذای بسیار خوشمزه شما آماده است.
در فاصله ای که ماهیچه در حال پخت است می توانید پلو را هم دم بگذارید. وقتی پلو هم آماده شد آن را با زعفران مخلوط کرده و غذا را سرو کنید.
نکته
پیازهای داخل ماهیچه به اندازه کافی سرخ می شوند اما اگر سرخ نشده بود بعد از خارج کردن ماهیچه آن را سرخ کنید و کنار غذا قرار دهید.
می توانید چند شاخه رزماری کنار گوشت قرار دهید تا عطر بهتری بگیرد.
علت طعم خاص این غذا آن است که گوشت در آب خودش و آب پیاز می پزد بنابراین سعی کنید از پیاز آبدار استفاده کنید.
پسران کریم نام رستورانی در مشهد است که چلوگوشت آن بسیار معروف است.