2024/11/04
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۴ آبان
پیشنهادات ما
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترد و عالی و نکات کلیدی که تا به حال نمی دانستید

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترد و عالی و نکات کلیدی که تا به حال نمی دانستید

ترشی لوبیا سبز یک چاشنی بسیار خوشمزه و خاص است که می توانید آن را با انواع غذا میل کنید. طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با نکات کلیدی که تاحالا نمی دانستید را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشی لوبیا سبز یک چاشنی بسیار لذیذ است که می توان در فصل تابستان آن را تهیه کرد و برای تمامی فصول از آن استفاده کرد. 


ترشی لوبیا سبز همه خواص لوبیا سبز را در خود دارد و ویتامین های زیادی را به بدن شما می رساند. 
برای تهیه ترشی لوبیا سبز که یک ترشی آسان است باید نکات کلیدی را رعایت کنید. 

 

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خیارشور کارخانه ای و حرفه ای +نکاتی که تا به حال نشنیده اید
 

مواد لازم:

لوبیا سبز پاک شده: نیم کیلو
فلفل قرمز تند: ۱-۲ عدد
سیر: ۱ حبه تپل
تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه درسته: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱- ۲ قاشق چای خوری
سرکه: ۱ پیمانه
اب: ۱ پیمانه
شوید: ۱ شاخه کوچیک
لیموترش تازه: یک پر یا نصف ۱ عدد لیمو ترش ریز 

ترشی لوبیا سبز
 
 طرز تهیه:

لوبیاهای تازه و لاغر را انتخاب کنید و خیلی خوب بشویید و ضد عفونی کنید. لوبیاها حتما باید جوان و سالم باشند. سپس لوبیاها را در آب جوش قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و بعد داخل یک آبکش بریزید تا آبش گرفته شود و بعد با آب سرد یک دور آن را بشویید.
آب و سرکه و نمک و تخم گشنیز و فلفل سیاه و قرمز را داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد. یکی دوجوش که زد زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید از جوش بیفتد و کمی خنک شود. بعد سیر ها را به صورت افقی برش بزنید و به اصطلاح پرک کنید. سیر پرک شده را کف ظرفی که 
ته شیشه مورد نظر سیر پرک شده را بریزید و یک شاخه شوید کوچیک بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیموعمانی خانگی بسیار عالی و آسان
 


 لوبیاها را دسته کنید و داخل شیشه بگذارید و مخلوط آب و سرکه را داغ بریزید روی لوبیاها.
روی شیشه لیمو را بزارید، در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

 

چطور ترشی لوبیا سبز درست کنیم


نکته


حتما از لوبیا های بسیار جوان و لاغر استفاده کنید. اگر لوبیا سبز تخم داشته باشد ترشی شما خوشمزه نخواهد شد.

بهتر است لوبیا ها را خرد نکنید اینکار طعم ترشی شما را با مشکل مواجه می کند.

سر و ته لوبیا ها را طوری پاک کنید که از قسمت گوشت آن چیزی جدا نشود نباید گوشت لوبیا با سرکه به طور مستقیم ارتباط داشته باشد آن را لزج می کند.
فلفل برای برخی افراد ضرر دارد درصورتی که فلفل دوست ندارید می توانید از فلفل استفاده نکنید و سبزیجات بیشتری به آن اضافه کنید.
سیر یک طعم دهنده عالی است اما اگر به سیر هم حساسیت دارید از موسیر استفاده کنید. 
ترشی لوبیا سبز را می توانید مانند ترشی های دیگر با آبگوشت، انواع خورش و پلو میل کنید.

 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.