2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ

طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ

طرز تهیه مربای آلبالوی خوشرنگ و خوشمزه را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -مربای آلبالو ، مربای بسیار خوشمزه ای است که در فصل تابستان می توانید آن را تهیه کنید .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شربت و مربای گل محمدی ،مجلسی و خاص


مواد اولیه لازم برای تهیه مربای آلبالو


آلبالو ۱ کیلو گرم
شکر ۱ تا ۱/۵ کیلو گرم
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
آب در حال جوش ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شربت توت فرنگی مجلسی و خوشمزه


دستور پخت مربای آلبالو


ابتدا مرباها را بشویید و هسته آن را جدا کنید. بعد مربا را در یک ظرف لعاب دار بریزید و شکر را هم لابه لای آن اضافه کنید. حالا ظرف را در بع مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از 24 ساعت آن را خارج کرده و روی اجاق بگذارید. یک قاشق سوپخوری هم آب جوش اضافه کنید. 
آلبالو حسابی آب می اندازد با همان آبی که آلبالو پس داده می توانید مربا را بپزید. مربا را روی حرارت کم قرار دهید و صبر کنید که کم کم بپزد و جا بیفتد. توجه داشته باشید بهتر است از مربای آلبالو شربت نگیرید چون اگر شیره آن به خوبی قوام نیاید مربا خوشمزه نمی شود. 
وقتی مربا قوام آمد و شیره آن مناسب با دانه های آلبالو شد اجاق را خاموش کنید و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید و منتظر شوید تا مربا سرد شود . بعد در ظروف شیشه ای در دار بریزید. بعد در یخچال قرار دهید و به مرور میل کنید. 

طرز تهیه مربای آلبالو

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شربت آب‌لیمو ، با زعفران


نکته 


زمانی مربای آلبالو قوام می آید که شیره آن روی دانه های آلبالو نباشد و در واقع آلبالوها بر شیره غالب باشد. 
شیره باید کش بیاید تا به قوام رسیده باشد و این مساله را با قاشق می توانید امتحان کنید. 
اضافه کردن آب لیمو برای آن است که  مربا کپک نزدند. 
حتما مربا را در ظرف شیشه ای بریزید که از خراب شدن و کپ زدن آن جلوگیری شود. 

هنگام جوشیدن آلبالو روی آن کف می بندد کف را با قاشق جمع کنید تا مربای شما زیبا و شفاف شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.