2021/06/13
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد
طرز تهیه دلمه برگ مو ملس و بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه برگ مو ملس و بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه برگ مو بسیار خوشمزه و ملس را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -دلمه برگ مو یک غذای بسیار خوشمزه آذربایجانی است که در ترکیه هم مورد استفاده قرار می گیرد. 
طرز تهیه دلمه برگ مو غذایی است که در فصل تابستان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. 

 

طرز تهیه دلمه برگ مو ملس و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو 


برنج    ۲ لیوان
لپه    ۱۰۰ گرم
سبزی دلمه    ۲۰۰ گرم
پیاز    ۱ عدد
گوشت چرخ کرده    ۲۰۰ گرم
شکر    ۲ قاشق غذاخوری
سرکه    نصف لیوان
برگ مو    به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
زردچوبه و روغن    به مقدار کافی

بیشتر بخوانید : طرز تهیه دونر کباب ترکی  بسیار خوشمزه به سبک رستوران‌های ترکیه‌ ای


دستور پخت دلمه برگ مو ملس


ابتدا برنج و لپه را به مدت دو ساعت خیس می کنیم و بعد آن را بدون روغن می پزیم . وقتی برنج و لپه به خوبی پخت آن را کناری قرار می دهیم. پیاز را نگینی خرد می کنیم و در یک تابه سرخ می کنیم سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. نمک و فلفل و سبزی معطر را هم اضافه می کنیم. بعد مواد را با برنج و لپه مخلوط می کنیم. 
سرکه و شکر را هم حالت بن ماری کرده و به مواد اضافه می کنیم. توجه داشته باشید سرکه به طور کامل با شکر باید مخلوط شود. و دانه ها شکر در آن حل شود. سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک دست شود. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه" دلمه کلم "بسیار خوشمزه و مجلسی +نکات بسیار مهم سرآشپزها


حالا نوبت پیچیدن برگ دلمه هاست. مواد را روی برگ دلمه ها بریزید و و لوله کنید. طوری که مواد از اطراف آن بیرون نریزد. بعد کف یک قابلمه را مقدار کمی روغن بریزید و آن را با برگ دلمه بپوشانید. بعد برگ های پیچیده شده را روی هم بچینید و در آخر دوباره مقداری برگ روی دلمه های پیچیده شده قرار دهید. دو لیوان آب اضافه کنید. آب را در اطراف قابلمه بریزید و و زیر اجاق را روشن کنید. 

دلمه برگ مو را چطور بپیچیم


شعله را کم کنید. در قابلمه را با یک دمکنی محکم کنید و به مدت دو ساعت مواد دلمه ها را رها کنید تا خوب بپزذ. 
بعد برگ دلمه هایی که روی دلمه های پیچیده است را بردارید اگر نرم شده بود قطعا دلمه های شما به خوبی پخته است در قابلمه را باز کنید تا قابلمه از حرارت و دما بی افتد. سپس  به آرامی دلمه ها را بردارید و در ظرف بچینید. 

 

دلمه برگ مو با رب انار
نکته 


ملس بودن دلمه به سکنجبین آن بستگی دارد اگر دوست دارید دلمه ای با طعم ترش تر داشته باشید می توانید کمی آلوچه نیز در مواد مخلوط کنید و شکر کمتری بزنید. حتی می توانید از رب انار برای اینکار استفاده کنید و به جای آلوچه در مرحله ای که مواد را مخلوط می کنید دو قاشق رب انار اضافه کنید. 
اگر دوست دارید دلمه ای شیرین داشته باشید می توانید میزان شکر را در سکنجبین آن بیشتر کنید. 
سعی کنید از برگ مو نازک و جوان برای دلمه استفاده کنید تا غذای شما ترد شود. 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.