2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه ارزن پلو بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه ارزن پلو بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه ارزن پلو غذای بسیار خوشمزه و مقوی را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -مواد لازم برای تهیه ارزن پلو یک غذای محلی و خوشمزه و متفاوت است که با توجه به مواد تشکیل دهنده آن یک غذای مغذی و مفید محسوب می شود. 


مواد لازم برای تهیه ارزن پلو 


ارزن كوبیده : یک فنجان
حبوبات ( ماش – لوبیا ): یک لیوان
 روغن : دو قاشق غذا خوری
آب: نیم لیتر
ادویه : به میزان دلخواه 
سبزیجات محلی  سلمه – بلقس : 100 گرم
سیب زمینی: یک عدد بزرگ 
گوشت قورمه : 300 گرم
پیاز : یک عدد
گوجه : دو عدد

طرز تهیه ارزن پلو


دستور پخت ارزن پلو


ابتدا ارزن را در آسیاب بریزید و نرم کنید  تا ارزن و پوست آن از همدیگر جدا شود سپس  ارزن ها را پاك نموده با آب بشویید تا خالص شود . روغن و آب را داخل قابلمه ریخته حبوبات لازم را اضافه کنید تا خوب بپزد سپس پیاز و گوجه و سبزی و ادویه و سیب زمینی و نمك و گوشت قورمه ( گوشت سرخ شده ) را هم اضافه كرده بعدا ارزن ها را می ریزیم تا آب آن کشیده شود  . 
بدنبال آن مثل برنج دم بگذارید . بعد از یك‏ساعت آماده خوردن است . روغن در دو مرحله اضافه می شود . یكی موقع پختن غذا و دیگری بعد از دم كشیدن و سرو غذا.

بیشتر بخوانید : فیلم آشپزی: دستور پخت پلو مکزیکی اصل


نکته


این غذا در فصل زمستان و معمولاً نهار خورده می شود . چون هم مقوی است و هم گرم است .
می توانید حبوبات را از قبل بپزید تا از پخت کامل آن و گرفته شدن نفخ حبوبات مطمن شوید. 
این غذا بسیار مقوی و سنگین است از زیاد خوردن آن پرهیز کرد. 

اگر سبزی محلی ندارید می توانید از سبزیجات معطر و سبزی پلویی به جای سبزی محلی استفاده کنید. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.