جامعه پویا -حریره بادام یک پیش غذای بسیار عالی است که معمولا در ایام ماه رمضان استفاده می شود و نوزادانی که تازه به غذا می افتد نیز ابتدا غذا خوردن را با حریره بادام شروع می کنند. حریره بادام برای سرماخوردگی هم بسیار مناسب است.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه فرنی با آرد برنج مجلسی و بسیار خوشمزه
مواد لازم برای تهیه حریره بادام
بادام:شش عدد
شیر پرچرب : نصف پیمانه
آرد برنج :: یک قاشق غذاخوری
آب : به مقدار لازم
شکر: نصف قاشق مربا خوری
طرز تهیه حریر بادام
برای شروع بادامها را با نصف لیوان آب داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید. بعد از جوش آمدن آب حدود ۴۰ ثانیه صبر کنید و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید. بادامها را با آب سرد آبکشی کنید.
پوست آنها را بگیرید و همراه شکر و ۵ قاشق آب داخل مخلوط کن برقی بریزید تا کاملا یکدست شده و شبیه شیر شود. مخلوط را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه فرنی با نشاسته
شیر را هم اضافه کنید و روی حرارت حریره را مرتب هم بزنید. آرد برنج را در شیر حل کنید و آنقدر به همزدن ادامه دهید تا غلظت حریره مثل ماست شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا حریره خنک شود.
اگر حریربادام را برای نوزاد آماده می کنید می توانید بادام آن را با پشت چای صاف کن فلزی رنده کنید تا کاملا ریز شود.
نکته
حریره بادام را باید تازه به تازه مصرف کنید و بهتر از از نگهداری آن بیش از 2 ساعت خودداری کنید.
از برنج ایرانی برای آرد برنج استفاده کنید.
بهتر است برنج را خودتان آسیاب کنید. تا از نداشتن ناخالصی کاملا مطمئن شوید.
از بادام تازه استفاده کنید
حریره بادام برای ماه رمضان و البته کسانی که معده های ضعیف دارند بسیار مناسب است.
اگر برای مراسمی حریره بادام درنظر دارید مقدار مواد را ضرب در افراد کنید تا بتوانید میزان مناسبی از حریر بادام تهیه کنید.
می توانید به جای شیر از آب استفاده کنید.