2021/07/24
۱۴۰۰ شنبه ۲ مرداد
طرز تهیه پیاز سوخاری خیلی خوشمزه به سبک رستوران ها

طرز تهیه پیاز سوخاری خیلی خوشمزه به سبک رستوران ها

طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -پیاز سوخاری یک پیش غذای بسیار عالی و خوشمزه است که می توانید با روش رستوران ها در خانه آن را تهیه کنید. 

بیشتر بخوانید : راههایی برای کاهش دورریز مواد غذایی


مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری


آرد سوخاری : دو قاشق غذا خوری
آرد قنادی : دو قاشق غذاخوری
پودر سیر: به میزان لازم 
پودر فلفل قرمز : به میزان لازم 
زردچوبه :  به میزان لازم
ادویه کاری: به میزان لازم 
نمک: به میزان لازم
تخم مرغ : دو عدد
پیاز حلقه شده : دو عدد متوسط 
ماست چکیده : یک قاشق غذا خوری

پیاز سوخاری ترد


طرز تهیه پیاز سوخاری


ابتدا آرد سوخاری و آرد قنادی را بعلاوه همه ادویه ها با هم خوب ترکیب می کنیم و هم می زنیم. بعد تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه می شکنیم و با چنگال خوب هم می زنیم تا یک دست شود. سپس به مواد اضافه می کنیم و حسابی هم میزنیم ، بعد ماست چکیده یا یونانی را هم به مواد اضافه می کنیم. وقتی خمیر آماده شد پیاز حلقه شده را به مدت 10 دقیقه در آب نمک قرار می دهیم تا تندی و تلخی آن کم شود. سپس آن را مانند برنج آبکش می کنیم. حالا پیاز را در خمیر به دست اماده به طور کامل می غلطانیم تا همه جای آن آغشته شود. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کراکت مرغ خام بسیار خوشمزه به سبک رستوران ها


حالا تابه ای را که از قبل روی اجاق گذاشته و مقدار کافی روغن در آن ریخته ایم را روشن می کنیم تا روغن حسابی گرم شود. سپس پیازهای خمیری شده را داخل آن قرار می دهیم و روی شعله کم سرخ می کنیم. 
در یک ظرف کاغذ روغنی می گذاریم تا روغن اضافه پیاز سوخاری گرفته شود. می توانید ان را با سس سیر میل کنید. 

پیاز سوخاری رستورانی


نکته 


اگر خمیر شما  سفت شد می توانید شیر یا آب به ان اضافه کنید تا کمی نرم تر شود. 
اگر  بعد از خمیر پیاز را  مجدد در  آردسفید یا آردسوخاری قرار دهیم نتیجه بهتری به دست می آید. 
پیاز سوخاری یک غذای مکمل است که کنار جوجه چینی یا غذاهای فست فودی دیگر می توانید سرو کنید. 

اگر می خواهید پیاز سوخاری شما پف کند می توانید مقدار کمی بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.

 

اسنپ مارکت
شانی کالا
پوشاک باسلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.