2024/12/26
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
پیشنهادات ما
دونات ساده خانگی را چطور درست می کنند

دونات ساده خانگی را چطور درست می کنند

همه فوت و فن ها و طرز تهیه کامل دونات ساده خانگی را بخوانید.

جامعه پویا -دونات یک میان وعده بسایر خوشمزه است که آن را به روش های مختلف می توان درست کرد. طرز تهیه دونات ساده را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.


مواد لازم برای دونات ساده


آرد سفید - ۴  تا۵ پیمانه
شکر- نصف پیمانه
تخم مرغ -۲ عدد
شیر - نصف پیمانه
کره -۸۰ گرم
وانیل - نصف قاشق چای‌خوری
نمک -یک پنس
خمیر مایه فوری - ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب ولرم - نصف پیمانه

طرز تهیه دونات ساده را بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت دونات خانگی


1- خمیر مایه را به همراه آب ولرم و یک قاشق چای‌خوری شکر مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا خمیر مایه حباب بزند و بالا بیاید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک سوسیس به سبک فست فودی ها


2- کره را باید از قبل از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود سپس به همراه شکر هم بزنید تا یکدست شود.
3- تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با هم مخلوط شود.
4- خمیر مایه را که عمل آمده به همراه شیر ولرم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
5- آرد را دو بار الک و کمی نمک به آن اضافه کنید.
6-   چهار پیمانه  آرد را به  تدریج به مواد اضافه و با  قاشق چوبی به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود.
7- روی میز آرد بپاشید و خمیر را به میز کار منتقل و شروع به ورز دادن کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
8- خمیر را گر کنید و حدود 50 تا 100 بار از بالا محکم به سطح میز کار بکوبید.
9- مهم ترین نکته برای طرز تهیه دونات نرم و لطیف همین مرحله کوبیدن است هر چه تعداد بیشتری تکرار شود خمیر شما نرم و لطیف تر خواهد شد.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه ذرت مکزیکی خیابانی بدون قارچ


10- یک کاسه بزرگ با حجم دو برابر خمیر را چرب و گرد کنید و داخل کاسه منتقل کنید و روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
11- خمیر را دوباره کمی ورز دهید تا هوای اضافه اش خارج شود.
12- روی میز آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
13- خمیر را با قالب دونات ، قالب بزنید و هر کدام را به صورت جدا روی یک تکه کاغذ روغنی که چرب شده است منتقل کنید تا شکل شان به هم نریزد.
14- روی دونات ها را با پارچه بپوشانید و نیم ساعت دیگر به آن ها استراحت دهید.
15- داخل یک تابه گرد به قدری روغن بریزید که دونات ها در آن شناور بماند.
16-تابه را روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا داغ شود.
17- دست تان را از کاغذ روغنی دونات ها بگیرید و دونات را داخل روغن بیندازید.
18- برای این که دونات ها بهتر پف کند و به صورت یکدست طلایی شود هنگام سرخ شدن با قاشق روی آن ها روغن داغ بریزید.
19- حدود یک دقیقه برای سرخ شدن هر طرف دونات کافی است.
20- دونات ها را بعد از سرخ شدن روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
21- هنگامی که حرارت دونات ها کم شد، برای تزیین روی آن ها پودر شکر یا شکلات ذوب شده و پسته بریزید.
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.