2024/12/13
۱۴۰۳ جمعه ۲۳ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه سمبوسه گوشت با نان لواش

طرز تهیه سمبوسه گوشت با نان لواش

طرز تهیه سمبوسه گوشت با نان لواش را اینجا بخوانید

جامعه پویا -سمبوسه گوشت یک غذای جنوبی بسیار خوشمزه است. اگر می خواهید سمبوسه گوشت را به سبک جنوبی ها بپزید از این دستور پخت استفاده کنید. 

 

سمبوسه گوشت


مواد لازم برای تهیه سمبوسه گوشت


سیر ۲ حبه
گشنیز ۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نان لواش به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

 


طرز تهیه سمبوسه گوشت


ابتدا گشنیز را میشوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته ریز خرد می کنیم.فلفل دلمه ای را نیز شسته و ریز خرد می کنیم و بعد دو حبه سیر و پیازها زا پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم.

 

 

در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم داغ شود سپس پیاز و سیر را در روغن ریخته و تفت می دهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و فلفل دلمه ای ها را به مواد می افزاییم و مواد را زیر و رو میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز خرد شده و نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم تا زمانی که احساس کنیم گوشت ما کاملا پخته است.

 

سمبوسه گوشت با نان لواش
سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و به کنار می گذاریم تا مواد کمی خنک شوند. سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم.در تابه ای روغن ریخته و با حرارت کم صبر می کنیم تا داغ شود سپس سیب زمینی خرد شده را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ و سرخ شود و بعد به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. نان لواش ها را به صورت طولی با عرض۶ تا ۸ سانتی متر با یک قیچی تیز برش می زنیم و برای درست کردن هر سمبوسه مقداری از موادی که آماده کردیم را در قسمتی که نان را برش زدیم می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه نان را تا میزنیم. نان سمبوسه به شکل مثلث باشند.

 

زمانی که تمام سمبوسه ها را پیچیدیم در تابه ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد روغن می ریزیم به حدی که کاملا سمبوسه ها در روغن شناور شوند،سپس زیر حرارت را کم می کنیم. تا به مرور زمان روغن خوب داغ شود،آنگاه سمبوسه ها را در آن سرخ میکنیم.(کم کردن حرارت باعث مغز پخت شدن سمبوسه میشود) در آخر سمبوسه های سرخ شده را در یک ظرف بگذارید و با سس کچاب یا سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.