جامعه پویا - خورش ریواس بسیار خوشمزه و خاص است و در فصل پاییز می توانید آن را درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خورش ریواس
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرن
پیاز. ۳ عدد
نعناع و جعفری. ۱ کیلو
روغن مایع ذرت. مقداری
ریواس نیشابوری ۵۰۰ گرم
ابلیمو. ۳ ق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
عصاره سبزیجات ۱ عدد

طرز تهیه خورش ریواس
ابتدا پیاز را خرد کرده به همراه روغن و گوشت کمی تفت می دهیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد.
در قابلمه دیگر نعناع و جعفری را تفت مدهیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد بعد از جا افتادن سبزی به ان گوشت را اضافه می کنیم سپس در ۱۵ دقیقه اخر ریواس و عصاره سبزیجات و ابلیمو را اضافه می کنیم.
نکته
این خورشت را تنگ آب ( کم آب ) بگیرید
به هر غذایی که عصاره اضافه می کنید در افزودن نمک احتیاط نمایید چون عصاره ها شور هستند.
میزان نعناع از جعفری باید کمتر باشد.به نسبت ۱ به ۳
می توانید این خورش را با مرغ هم درست کنید. سینه مرغ را مانند گوشت خورشی خرد کنید و در همان ابتدا با پیاز تفت بدهید و بجوشانید تا خوب بپزد.