جامعه پویا -بورک ترکی یک غذای خوشمزه ترکیه ای است که با توجه به نزدیکی فرهنگ مردم ترکیه و ایران در ایران نیز طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه بورک ترکی
خمیر یوفکا به مقدار لازم
سیبزمینی: ۳ عدد
پیاز: یک عدد
روغن زیتون: مقداری
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک بسیار خوشمزه و خاص+دستور پخت سرآشپزهای ترکیه
طرز تهیه بورک ترکی
سیبزمینیها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس سیبزمینیهای پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید. سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبههای خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند).
کف سینی را چرب کنید. سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورکها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بامیه ترکی بسیار لذیذ+دستور پخت شیرینی پزهای ترکیه ای
نکته
اگر قصد دارید بورک گوشت درست کنید مقداری گوشت چرخ کرده را به جای سیب زمینی با پیاز تفت بدهید و سپس مراحل بعدی را انجام دهید.