جامعه پویا -سوپ شیر یک پیش غذای عالی پاییزی است. سوپ شیر می تواند بدن شما را در برابر ویروس های مختلف مصون نگه دارد.
برای تهیه این سوپ خوشمزه و مقوی از مواد تازه استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر
سینه مرغ ۱ عدد
جو پرک ۱۰۰ گرم
هویج متوسط ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
شیر ۵۰۰ سی سی ( نیم لیتر )
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ شیر
ابتدا سینه مرغ را پخته و ریش ریش می کنیم. سپس در قابلمه ای که قصد داریم سوپ را بپزیم مقداری روغن می ریزیم مقدار روغن باید بسیار کم باشدو در حد تفت دادن پیازباید باشد. سپس پیازهای نگینی شده را داخل آن ریخته و تفت می دهیم. بعد هویج را نگینی خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم. مقداری آب اضافه کرده و صبر می کنیم تا مواد خوب بجوشید. در این هنگام زرد چوبه را هم اضافه می کنیم. حالا نوبت اضافه کردن جو پرک است. وقتی جو پرک را اضافه کردید دقت کنید که قابلمه آب کافی داشته باشد. سپس قارچ و آب لیمو را اضافه کنید. باید حتما قارچ و آبلیمو را با هم اضافه کنید تا قارچها هنگام پخت سیاه نشود.
آب مرغ را که هنگام پخت مرغ نگه داشتید به سوپ اضافه کنید. وقتی که چند قل خورد شیر را اضافه کنید. توجه داشته باشید شیر را باید وقتی حرارت اجاق کم است اضافه کنید. بعد مرتب شیر سوپ را هم بزنید. توجه داشته باشید سوپ بعد از ریختن شیر نباید خیلی بجوشد در غیر این صورت ممکن است شیر ببرد. برای جلوگیری از این اتفاق حتما شعله را کم کنید. و بعد شیر را اضافه کنید. درآخر فلفل را اضافه کنید و بعد هم هنگام تزئین جعفری را اضافه کنید.
نکته
می توانید به سوپ به اندازه یک قاشق سوپ خوری خامه اضافه کنید. سوپ شما خوشمزهتر می شود و جلوی بریدن شیر را هم می گیرد. خامه را بعد از اضافه کردن شیر به سوپ اضافه کنید.
بعد از پختن مرغ حتما مقداری از آب آن را بردارید و به سوپ اضافه کنید ، طعم سوپ بسیار بهتر می شود.