2024/11/23
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
پیشنهادات ما
دستور پخت قیمه مجلسی ونذری  جا افتاده با چند ترفند ویژه

دستور پخت قیمه مجلسی ونذری جا افتاده با چند ترفند ویژه

خورش قیمه ،یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان است که در همه خانه‌ها پخته می‌شود برای پخت یک قیمه مجلسی با طعم قیمه نذری باید ترفندهایی را به کار برد.

جامعه پویاقیمه یک غذای سنتی و خاص ما ایرانی‌هاست و همه ما در خانه آن را می‌پزیم،اما در خیلی مواقع طعمی که قیمه‌های رستوران یا قیمه‌های مجلسی دارد را قیمه‌ای که در خانه می‌پزیم ندارد.

برای اینکه قیمه‌ای که در خانه می‌پزید خاص و مجلسی باشد باید چند ترفند را در پخت آن رعایت کنید.

گوشت :200 گرم

لپه :70 گرم

رب :1-2 قاشق

پیاز خرد شده  نگینی :یک عدد

چوب دارچین :یک عدد

هل سبز :5 -6 عدد

گلاب :یک قاشق

روغن :2قاشق

لیمو امانی: 4 عدد

زعفران: به میزان دلخواه

دستور پخت قیمه سیب زمینی مجلسی

دستور پخت

برای پخت قیمه‌ای با طعم نذری ابتدا لپه‌ها را برای مدت 4 تا 5 ساعت خیس کنید. لیمو امانی را هم به صورت جداگانه در آب جوش خیس کنید. اینکار باعث می‌شود تلخی ان گرفته شود.

روغن را داخل قابلمه ریخته و بعد از اینکه داقع شد پیاز را به آن اضافه کنید. حالا نوبت گوشت و لپه است این دو را هم به پیاز اضافه کنید و خوب تفت بدهید. تفت دادن لپه از وا رفتن آن جلوگیری می‌کند. وقتی از خوب تفت خوردن لپه مطمئن شدید ،رب را به ‌آن اضافه کنید و رب را هم تفت بدهید. حالا به اندازه سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و زیر آن را کم کنید تا خوب بجوشد. وقتی آب جوش آمد زیر اجاق را کم کنید تا حرارت یک دست و آرام آرام به همه مواد برسد و با هم خوب بجوشند. قابلمه را در حال جوشیدن رها کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و نکاتی که فقط سرآشپزها می دانند

 

 

به سراغ سیب‌زمینی ها بروید. بهتر است سیب‌زمینی‌ها را نازک خرد کنید. وقتی خرد کرده و خوب آن را شستید برای اینکه روغن کمتری به خود بگیرد و کاملا ترد شود به آن نمک اضافه کنید. سیب زمینی را رها کنید تا نیم ساعت بماند. اینکار باعث می‌شود آب زاید آن گرفته شود و سیب زمینی طلایی و ترد سرخ شود.

 

دستور پخت قیمه

در این فاصله از پخت مواد قیمه مطمئن شوید. اگر مواد قیمه شما پخت می‌توانید چوب دارچین، هل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای بجوشد. چوب دارچین اگر مدت زمان زیادی بجوشد قیمه شما را به سمت قهوه‌ای تیره می‌برد بنابراین در دقایق آخر که قیمه آماده شده و همه چیز ان پخته است دارچین را اضافه کنید.

مطمئن شوید که خورش شما قوام آمده‌است. قبل از اینکه آن را خاموش کنید. زعفران و  گلاب و لیمو به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بادمجان رستورانی و مجلسی

 

حرارت اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا خوب بجوشد و قوام بیاید.

تا قوام آمدن قیمه سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. حتما سیب‌زمینی های حسابی آب انداخته، آن را در دستمالی تمیز قرار دهید و آبش را بگیرید. در تابه‌ای سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. حالا قیمه مجلسی شما آماده است.

 

ترفندهایی برای قیمه جا افتاده

چند نکته کارآمد

 

از خلال سیب زمنی که خودتان سرخ کرده اید استفاده کنید و سعی کنید از خلال های آماده استفاده نکنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیمه نثار رستورانی

 

اگر تمایل داشتید از آب قلم نیز استفاده کنید چون خورشت را خوشمزه و پر خاصیت می کند.

از گوشت گوسفندی همراه با استخوان استفاده کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.