2024/05/04
۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
طرز تهیه کراکت مرغ خام  بسیار خوشمزه به سبک رستوران ها

طرز تهیه کراکت مرغ خام بسیار خوشمزه به سبک رستوران ها

طرز تهیه کراکت مرغ خام بسیار خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -کراکت مرغ از جمله غذاهای فست فودی و پرکالری است که میان جوانان و کودکان طرفداران زیادی دارد. برای تهیه کراکت مرغ حتما از مرغ تازه استفاده کنید. 

 

کراکت مرغ خام

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام و فوری

مواد لازم برای تهیه کراکت مرغ

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
سینه مرغ: ۱/۴ سینه کامل
جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۱/۲ پیمانه
آرد سوخاری: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوری
سیر: ۱ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
چوب دارچین: ۱ تکه
روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه کراکت مرغ خام

طرز تهیه کراکت مرغ


یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. 

۲. مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه کرده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

۳. حرارت را کم کرده، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را ریش ریش کنید.

۴. سیب زمینی‌ها را بشوئید و آب‌پز کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کباب تابه مرغ نرم و مجلسی+نکاتی که سرآشپزهای حرفه ای می گویند

۵. پس از پختن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را پوست گرفته و با گوشت‌کوب یا غذاساز له کنید.

۶. سیب‌زمینی له شده را در کاسه‌ای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.

۷. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل شود.

۸. به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.

۹. بقیه مایه را به همین ترتیب آماده کرده و سعی کنید همه کراکت‌ها هم اندازه باشند.

۱۰. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.

۱۱. آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.

۱۲. کراکت‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.

۱۳. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکت‌ها را در روغن سرخ کنید.

۱۴. پس از اینکه کراکت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.