2021/05/10
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت
طرز تهیه سوپ قارچ بسیار خوشمزه رستورانی و مجلسی

طرز تهیه سوپ قارچ بسیار خوشمزه رستورانی و مجلسی

سوپ قارچ یک پیش‌غذای بسیار خوشمزه و خاص است که در فصل پاییز یک غذای اصلی محسوب می‌شود همه چیز درباره سوپ قارچ را اینجا بخوانید

جامعه پویا -طب سنتی برای روزهای پاییزی و درگیری شدید که کرونا و آنفولانزا بر خوردن سوپ بسیار تاکید می‌کند. سوپ به دلیل داشتن مقدار زیادی سبزیجات دارای ویتامین‌های زیادی است ضمن اینکه گرما و حرارت و آبکی بودن این غذا می‌تواند به مرطوب نگه داشتن سیستم تنفسی کمک زیادی بکند. مرطوب بودن سیستم تنفسی نقش مهمی در جلوگیری و کنترل کرونا دارد. 

سوپ قارچ یکی از سوپهایی است که د ر فصل پاییز می‌توانید به صورت روزانه از آن استفاده کنید. 

 

 

 

سوپ قارچ

 

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ:


قارچ : ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
هویج متوسط: ۲ عدد
تره فرنگی: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
آب مرغ دو لیوان 

 


طرز تهیه و دستور سوپ قارچ:


ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کره را به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره آب شود. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.


با کره کمی تفت می‌دهیم تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می‌کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می‌کنیم. مقداری آب مرغ به غذا اضافه می‌کنیم. 

 

طرز تهیه سوپ قارچ رستورانی
۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی، هویج و پیاز را تفت می‌دهیم سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد یا رنده می‌کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه می‌کنیم.
به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها هم نرم شوند.
در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می‌کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می‌زنیم. ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می ‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. 

پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می‌کنیم و دیگر در قابلمه را نمی‌گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی و مجلسی+فوت و فن های سرآشپز ها

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر عالی و رستورانی و نکاتی که سرآشپزها بلد هستند
 

 

نکته


برخی خانم ها به جای اضافه کردن اب مرغ به سوپ آرد اضافه می‌کنند. اضافه کردن آرد باعث می‌شود تا سوپ حالت قوام به خود بگیرد اما قدرت و انرژی کافی نخواهد داشت. با اضافه کردن آب مرغ به راحتی می‌توانید سوپی داشته باشید که قوام داشته باشد ضمن اینکه سوپ طعم بهتری به خود می گیرد. 

به جای آب مرغ می‌توانید از آب گوشت هم استفاده کنید. 


 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.