2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
ترفند های خاص برای پختن شلغم خوشمزه و سفید

ترفند های خاص برای پختن شلغم خوشمزه و سفید

برای اینکه شلغم را طوری بپزید که سفید شود این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -خیلی‌ها ممکن است  شلغم را به دلیل رنگ تیره ای که بعد از پخته شدن پیدا می‌کند دوست نداشته باشند. هر چیزی راه حلی دارد. اگر علاقه مند هستید بدانید که باید چگونه شلغم بپزیم که سفید باشد این مطلب رابخوانید:

 


قبل از مراحل پخت شلغم سفید، باید توجه کنید که شلغم مناسبی را برای پختن انتخاب کنید. شلغمی که پوست صاف و شفافی داشته باشد، سطح آن یکدست و پر باشد . در برخی نواحی شل نباشد یا فرو رفتگی ناشی از خرابی نداشته باشد و همچنین سنگین باشد و حالت توخالی نداشته باشد.به روش زیر عمل کنید:

شلغم سفید


* در اولین مرحله از روش پخت شلغم، بعد از شستن و تمیز کردن شلغم ها، به هیچ عنوان سر و ته آن‌ها را نگیرید. (فقط ریشه آن ‌را جدا کنید.)
* شلغم های شسته شده را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه سبزه هویج و سبزه شلغم


*کمی آب به شلغم ها اضافه کنید و اجازه دهید تا آب شلغم به جوش بیاید و سپس درجه حرارت را کم کنید.
*در این مرحله از روش پخت شلغم سفید، کمی نمک به شلغم ها اضافه کنید (می توانید کمی آب‌لیمو هم اضافه کنید تا بعد از پخت رنگ شلغم ها سیاه نشود) و در ظرف را بگذارید.
*زمان لازم برای پخت شلغم سفید بین یک ساعت  تا یک ساعت و نیم است.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.