پیشنهادات ما
طرز تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار در خانه

طرز تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار در خانه

برای تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه در خانه از این دستور پخت استفاده کنید

جامعه پویا -عدسی به دلیل اینکه آبکی است در پاییز و زمستان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. اگر قصد دارید عدسی را در خانه بپزید از روش عالی که پیشنهاد می شود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه عدس پلو رستورانی خیلی خوشمزه و مجلسی


مواد لازم برای تهیه عدسی لعابدار


   عدس -  2 پیمانه
   بلغور گندم -  نصف پیمانه
   پیاز - 2 عدد بزرگ
   آب قلم گوسفندی یا گاو -  یک کاسه کوچک
   عصاره گوشت - کمی
   نمک، فلفل و زردچوبه -  به مقدار لازم
   پودر زنجبیل و زیره سیاه -  به مقدار لازم
   آب‌لیمو-  به مقدار لازم
   کره -  30 گرم
   روغن -  به مقدار لازم

طرز تهیه عدسی لعابدار

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده رستورانی


طرز تهیه عدسی لعابدار

 

1- ابتدا باید به مدت 15 دقیقه عدس‌ها را در آب بریزید و بگذارید تا خیس بخورند و در طول این مدت حداقل یک بار آب آن‌ها را عوض کنید . عدسی‌ها را درون قابلمه‌ای بریزید سپس روی آن‌ها آب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا بجوشند.
2- بلغور گندم را در ظرفی تمیز  و سپس آن را کمی خیس کنید و بعد از خیس کردن به عدس‌ها اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و به آن‌ها زمان دهید تا به مدت 2 تا 3 ساعت در کنار هم به آرامی بپزند.
3- دقت داشته باشید که در طول این مدت برای این که بلغورها ته نگیرند بهتر است هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید.
4- عصاره گوشت و مقداری نمک و فلفل سیاه را هم به عدسی اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس بعد از مدتی کمی پودر زیره سیاه را به همراه پودر زنجبیل به مواد اضافه   و دوباره آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید.
5- آب قلمی را که از قبل تهیه کرده بودید به‌اندازه سه ملاقه به مواد درون قابلمه اضافه و خوب ترکیب کنید در مراحل پایانی پخت، کره را هم به عدسی اضافه کنید و بگذارید اول آب شود و بعد آن را هم بزنید تا در همه جای عدسی پخش شود.
6- پیازها را به صورت خلالی و ریز و یکدست خرد کنید و آن را درون ماهیتابه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به صورت طلایی سرخ و به شکل پیاز داغ شوند.
7- وقتی عدسی به طور کامل پخت و لعاب‌انداخت شعله را خاموش کنید و درون ظرف‌های مد نظر خود بریزید.
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.