جامعه پویا -برای خانم ها خیلی پیش می آید که چاشنی را در غذا زیاد بریزند و مزه آن از تعادل خارج شود.
اگر به غذایتان که خیلی تند شده مواد بیشتری اضافه کنید، مزه غذا را متعادل میکند. در ادامه میخواهیم به شما چند ترفند ساده بگوییم که با آن تندی غذا را از بین ببرید و با خیال راحت غذا را سرو کنید.
مواد اولیه بیشتری به غذا اضافه کنید
اگر به غذایتان که خیلی تند شده مواد بیشتری اضافه کنید، از حرارت تندی آن میکاهد.
بیشتر بخوانید : تلخی غذا را چطور بگیریم؟
در صورت امکان لبنیات به غذا اضافه کنید
یک لیوان شیر راه چاره به مراتب بهتری است، بنابراین منطقی است که افزودن لبنیات به غذا، اثر تندی را کاهش میدهد. البته به کار بردن این ترفند بستگی به نوع غذایتان دارد.
بیشتر بخوانید : چطور شوری کشک بادمجان را بگیریم
شکر یا مواد شیرین اضافه کنید
برای کاهش تندی از شکر، عسل و سس سویا هم میتوان استفاده کرد. میتوان مواد غذایی شیرین به غذا اضافه کرد.
سرکه اضافه کنید
افزودن شیرینی به یک غذای خیلی تند همراه با ماده اسیدی بهترین کار است.
مثلا اگر پنه درست کردهاید و سس آن تند شده است، علاوه بر شکر و گوجهفرنگی میتوانید یکچهارم پیمانه سرکه بالزامیک هم به سس یا غذا اضافه کنید.
بیشتر بخوانید : چطور تلخی بادمجان را از بین ببریم
سیبزمینی به غذا اضافه کنید
سیبزمینی به دلیل بافت نفوذپذیرش ادویه را در خود جذب میکند. اگر پس از مزه کردن، متوجه تندی غذا یا شوری آن شدید، یک یا دو سیبزمینی خام را پوست بگیرید و در غذا بیندازید.