جامعه پویا -بورک از انواع میان وعده های ترکیه ای است که ایرانیهای زیادی با سفر به ترکیه و یا در فیلم و سریال آن را دیده اند.
بورک اسفناج یکی از انواع بورک است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک ترکی ساده و با گوشت
مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج
اسفناج - به اندازه لازم
پنیر لبنه - ۳۵۰ گرم
گردو - ۵ عدد
خمیر یوفکا - به میزان لازم
کره آب شده - ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ - یک عدد
سیاهدانه یا کنجد - برای تزیین
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک ترکیه ای بسیار خوشمزه به سبک سرآشپزهای ترکیه ای
طرز تهیه بورک اسفناج
1- اسفناج را بشویید و در ماهیتابه بدون آب بپزید و خوب له کنید به طوری که آب زیادی نداشته باشد.
2- در ادامه پنیر لبنه و گردوی خرد شده و ادویه را اضافه کنید .
3- خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن کره آب شده بزنید و مواد را داخل آن بریزید.
4- خمیرها را روی هم قرار داده وداخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
5- سپس آن را با کره و زرده زده شده به همراه سیاه دانه رو مال کنید و در فر قرار دهید.