2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه انواع گاناش شکلاتی مرحله به مرحله  به سبک قنادی ها

طرز تهیه انواع گاناش شکلاتی مرحله به مرحله به سبک قنادی ها

طرز تهیه گاناش شکلاتی بسیار خوشمزه و خاص به سبک قنادی ها را اینجا بخوانید

جامعه پویا -گاناش یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی است که به روش رستوران ها و قنادی ها می توانید آن را تهیه کنید. 

 


مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی


خامه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم
کره ۲۰ گرم
وانیل یک پنس

طرز تهیه گاناش شکلاتی بدون خامه


طرز تهیه گاناش شکلاتی


یک تابه یا شیر جوش نچسب رو انتخاب میکنیم. خامه و کره و وانیل را داخلش می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.  

  حرارت باعث می شود  تا خامه کم کم شل شده  و کره هم حالت مذاب بگیره. شروع به همزدن می کنیم و وقتی خوب با هم مخلوط شدند، اجازه میدیم تا مواد به جوش بیاد و از کناره های ظرف حباب هایی ظاهر بشن. حالا شکلات را اضافه میکنیم.  
اجاق را خاموش میکنیم و خیلی سریع با لیسک شروع به همزدن می کنیم.  چطور گاناش شکلاتی با شیر درست کنیم
  شکلات با حرارت خامه ذوب می شود،  سعی کنیم تا با حرکت لیسک و همزدن عمقی و سریع همه شکلات را به خوبی مخلوط کنیم تا مطمئن شویم هیچ تکه ای باقی نمانده ،  به همزدن اونقدر ادامه میدهیم تا یک کرم روان و یکدست بدست بیاید.  
  حالا گاناش ما تقریباً آماده است و ما می توانیم بعد از خنک شدنش در کاور کردن یا پوشش دهی خیلی از کیک ها یا دسرها استفاده کنیم. ولی فقط به صورت کرم. برای منسجم شدن و فرم دادن بهش باید اول برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدهیم.

 

 
 
فرم دادن گاناش شکلاتی


برای فرم دهی بهش باید ان را با همزن برقی بزنیم. پس برای ۵ تا ۸ دقیقه، گاناش را با دور تند همزن انقدر میزنیم تا کم کم رد پره ها روش بیفته و فرم بگیره.  

  حالا با توجه به ایده ای که در ذهنمون داریم، با استفاده از پالت یا قیف و ماسوره کیک یا دسرمون رو کاور یا تزیین می کنیم. فقط به یاد داشته باشید حرارت همون طور که خامه را از حالت خودش خارج میکند، در مورد گاناش تاثرگذار است. 

 
نکته در مورد انواع گاناش


زمانی که میزان شکلات دو برابر میزان خامه باشد گنش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور کیک را خواهد داشت.
وقتی میزان شکلات و خامه برابر باشد از گنش به عنوان گلیز استفاده میشود.
 زمانی که میزان شکلات یک دوم میزان خامه باشد از گاناش به عنوان سس استفاده میشود.
اگر خواستید از شکلات تخته ای استفاده کنید قبل از اینکه درست کردن گاناش را شروع کنید آن را آب کنید. 
می توانید به جای خامه از شیر و آرد استفاده کنید. یک فنجان آرد و یک فنجان شیر برای میزانی که در بالا گفته شد کافی است. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.