جامعه پویا -سس بشامل یکی از مهمترین چاشنی هایی است که برای غذا استفاده می شود. برای تهیه یک سس بشامل عالی و خوشمزه و رستورانی به روش زیر عمل کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بشقاب سبزیجات به روش نواب
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
کره ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل
خامه در صورت تمایل دو قاشق
طرز تهیه سس بشامل
ابتدا کره را در یک ظرف روی اجاق آب می کنیم و سپس شیر را به آن اضافه می کنیم قبل از اینکه شیر کاملا گرم شود آرد را سه الکه کرده و به شیر اضافه می کنیم و آرام آرام هم می ژنیم. وقتی شیر و آرد با هم به خوبی مخلوط شدند نمک و جوز هندی را به آن اضافه می کنیم. دوباره به مدت یک دقیقه هم می زنیم و در آخر هم خامه را به آن اضافه می کنیم. خیلی خوب هم می زنیم به طوری که به غلظت فرنی برسد.
سس بشامل را می توانید در انواع غذا استفاده کنید توجه داشته باشید در صورت تمایل می توانید به آن قارچ سرخ کرده و سبزیجات معطر هم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید : بهترین روش برای گرفتن تندی غذا
نکته
اضافه کردن خامه ضروری نیست. اما سس را خوشمزه تر می کند.
می توانید ادویه جاتی مانند فلفل یا سماق هم اضافه کنید تا عطر بهتری داشته باشید.
اگر سس سفت شد می توانید شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرام آرام هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.