جامعه پویا -شیرینی شکری یک شیرینی خیلی خوشمزه است که با توجه به ریز بودن آن برای ایام نوروز مناسب است. این شیرینی را در خانه تهیه کنید
مواد لازم برای تهیه شیرینی شکری
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری سرپر
کره ۱۵۰ گرم
شیر ۳۰ گرم
شکر ۵ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۸۵ گرم
طرز تهیه شیرینی شکری :
شکر و کره را که در دمای محیط نرم شده و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کرم مانند شود.
یک تخم مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می زنیم و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه می زنیم و سپس شیر را اضافه کرده هم می زنیم.
آرد و یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
خمیر را ورز می دهیم اگر به دست چسبید آنقدر آرد اضافه کرده تا دیگر به دست نچسبد. سپس آن را در یک نایلون گذاشته برای حدود ۵ ساعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را به قطر ۲ الی ۳ میلی متر باز می کنیم.
با قالبهای شیرینی از خمیر جدا کرده با کمی فاصله در سینی فر می چینیم و روی آنها شکر می پاشیم.
از نیم ساعت قبل فر را با حرارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه روشن کرده سینی را در طبقه بالا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا شیرینی ها پخته و کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر در آورده تا کاملا سرد شود.
میتوان شیرینی را با قالبهای مختلف تهیه نمود.
نکته
به جای استفاده از شکر می توان یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را با هم مخلوط و روی خمیر شیرینی بمالیم.
می توانید از بادام و پسته یا گردو هم استفاده کنید. در واقع هر نوع آجیل را می توان به صورت پودر شده به این مواد اضافه کرد و پخت.