جامعه پویا -مارمالاد زرد آلو یک دسر خیلی خوشمزه و عالی است که در فصل تابستان می توانید آن را درست کرده و نگهداری کنید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد زرد آلو
زعفران آب گرفته غلیظ :2 قاشق غذاخوری
زردآلو: 1 کیلو
پودر ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری پر
شکر :1 کیلو
آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
گلاب :1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه مارمالاد زرد آلو
ابتدا زرد آلو را از هسته جدا و له کنید ، بهتر است با مخلوط کن یا دستگاه غذاساز کاملا آن را له کنید اگر دستگاه ندارید می توانید با گوشت کوب یا همزن دستی زرد آلو را له کنید. بعد زرد آلوی له شده را با شکر در قابلمه بریزید و روی شعله کم روی اجاق قرار دهید تا مواد به خوبی بجوشد و قوام بیاید پودر ژلاتین و گلاب را بن ماری کنید وقتی مواد قوام آمد ژلاتین و گلاب بن ماری شده و زعفران را به آن اضافه کنید سه دقیقه بعد زیر اجاق را خاموش کنید. آب لیمو بریزید و هم بزنید. بعد از اینکه مارمالاد خنک شده آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و سپس در آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
نکته
اگر می خواهید پوشت زرد آلو در مارمالاد نباشد بعد از اینکه آن را له کنید از صافی عبور دهید تا پوست از آن جدا شود.
زرد آلو را با حرارت زیاد نجوشانید چون شکرک می زند.