جامعه پویا -مارمالاد هویج یک خوراکی بسیار عالی و خوشمزه است که می توانید به راحتی آن را تهیه کرده و در وعده های صبحانه و عصرانه ، روی کیک و شیرینی از آن استفاده کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای توت سیاه بسیار خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای مارمالاد هویج
هویج رنده شده : نیم کیلو
آب : نصف لیوان
شکر : سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین : یک قاشق مرباخوری
پودر هل : یک چهارم قاشق چای خوری
گلاب و وانیل : به اندازه دلخواه
طرز تهیه مارمالاد هویج
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب را با شعله متوسط بپزید تقریبا نیم ساعت زمان می برد تا خوب بپزد و آبش خشک شود بعد از اینکه آب کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کنید ¾ لیوان شکر اضافه کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید در این فاصله ۱ قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با ۲ قاشق غذاخوری آب بنماری کنید و بعد از قوام آمدن مارمالاد به مواد اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید و ¼ قاشق چایخوری پودر هل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کنید بعد از کمی ولرم شدن در شیشه بریزید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای به بسیار خوشرنگ و مجلسی + دستور پخت سرآشپزهای رستوران
نکته
توجه داشته باشید که شیشه هایی که برای مارمالاد اماده می کنید کاملا خشک باشد.
برای اینکه مارمالاد کپک نزدند می توانید یک قاشق مربا خوری آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
شیرینی مارمالاد به شما و سلیقه تان بستگی دارد می توانید میزان شکر را کم کنید.
اگر دوست دارین می توانید یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید تا عطر خوبی بگیرد.