2024/05/02
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
طرز تهیه خیارشور دبه ای به سبک کارخانه ها

طرز تهیه خیارشور دبه ای به سبک کارخانه ها

خیارشور دبه ای را در خانه به سبک کارخانه ها درست کنید

جامعه پویا -خیارشور دبه ای را می توانید به سبک کارخانه ها در خانه تهیه کنید و با اطمینان از آن استفاده کنید. 

 

مواد لازم برای تهیه خیارشور دبه ای


آب: ۲ لیوان
سیر: ۵ عدد
شوید: ۱۰۰ گرم
ترخون: ۱۰۰ گرم
نمک: نصف لیوان
فلفل قرمز: ۳ عدد
سرکه سفید: ۱ لیوان
خیار قلمی ریز: ۱ کیلوگرم
زاج سفید: یک تکه کوچک
تخم گشنیز: ¼ قاشق چایخوری

خیارشور دبه ای

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خیارشور کارخانه ای و حرفه ای +نکاتی که تا به حال نشنیده اید


طرز تهیه خیارشور دبه ای


ابتدا خیارهای ریز قلمی را بشویید و صبر کنید تا کاملا خشک شود. 
سپس آب را بجوشانید و سرد کنید.  شوید و ترخون را که از قبل شسته اید داخل آب بریزیدُ نمک را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا نمک کاملا در آب حل شود. حالا سرکه سفید را اضافه کنید و تکه ای هم زاج سفید داخل آب بریزید آب را خوب هم بزنید سپس تخم گشنیز و فلفل را هم اضافه کرده و هم بزنید و حبه های سیر را هم اضافه کنید.
حالا در دبه ای تمیز و خشک خیارها را بچینید. سپس روی آن را پر از آب کنید. سبزی هایی که در آب مانده و داخل دبه نرفته است را روی مواد بچینید و در آن را محکم ببندید و در سایه قرار دهید. 
بهتر است آب و سبزیجات به طور کامل روی خیارها را بپوشاند. 
نکته 
اگر می خواهید بدانید که نمک کافی است یا خیر با یک تخم مرغ شسته آن را اندازه بگیرید اگر تخم مرغ در آب نا نیمه بیرون آمد یعنی نمک خیارشور اندازه است 
تخم گشنیز می تواند خیارشور را بسیار خوش طعم کند پس غافل نشوید
حتما از خیارها بسیار ریز و بدونه تخم استفاده کنید این خیارها خیارشورهای تردی به شما می دهند. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.