2024/05/29
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ خرداد
طرز تهیه زیتون پرورده فوری  شمالی

طرز تهیه زیتون پرورده فوری شمالی

طرز تهیه زیتون پرورده فوری و شمالی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -زیتون پرورده یک دسر عالی و خوشمزه شمالی است. زیتون پرورده به سبک خانم های گیلانی قلق خاص خودش را دارد. 


مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده 


زیتون سبز بدون هسته    ۵۰۰ گرم
آب انار ترش    ۱ پیمانه
مغز گردو    ۲۰۰ گرم
سیر    ۱ بوته
رب انار    ⅓ پیمانه
دانه انار ترش    ½ پیمانه
نعناع، گشنیز و چوچاق    ۳ قاشق سوپخوری
نمک و گلپر    به مقدار کافی

زیتون پرورده


طرز تهیه زیتون پرورده


ابتدا زیتون را داخل یک ظرف بریزید و مقداری آب سرد روی ان بریزید و کناری قرار دهید تا شوری زیتون برود. یک ساعت برای اینکار زمان نیاز دارید. تا شوری زیتون ها برود می توانید سایر مواد را آماده کنید. مغز گردو را داخل هاون بریزید و بکوبید.

سپس سبزی ها را ساتوری کنید و کاملا ریز خرد کنید. سپس سیر را له کنید و همراه سبزی و گردو با هم مخلوط کنید. انار، رب انار و گلپر و نمک را هم اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید. حالا زیتون را از ظرف خارج و آبگیری کنید. چند دقیقه صبر کنید تا آب آن کاملا برود ، حالا سایر مواد را به زیتون اضافه کنید و خوب هم بزنید. اینکار را با قاشق انجام ندهید بهتر است با دست اینکار را بکنید تا زیتون ها آسیب نبیند. توجه داشته باشید موقع هم زدن آن را چنگ نزنید یا فشار ندهید. 


حالا نوبت اضافه کردن آب انار است. آب انار را به مواد اضافه کنید. و هم بزنید. زیتون پرورده را داخل یک ظرف شیشه ای در بسته بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان کنید.


نکته


اگر چوچاق که سبزی محلی است نداشتید می توانید از نعناع استفاده کنید.
از زیتون سیاه به هیچ وجه استفاده نکنید چون زیتون پرورده خوشمزه ای به دست نمی آورید.
می توانید گردو و سبزیجات را چرخ کنید اما چرخ کردن  طعم ارگانیک سبزی و گردو را خارج نمی کند پس بهتر است آن را بکوبید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.