2024/05/22
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲ خرداد
طرز تهیه مارمالاد زردآلو خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مارمالاد زردآلو خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مارمالاد زردآلو خیلی خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مارمالاد زردآلو یک دسر بسیار عالی و خوشمزه است که هم می توان در وعده صبحانه از آن استفاده کرد و هم برای کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. 


مواد لازم برای تهیه مارمالاد زردآلو


زعفران آب گرفته غلیظ :2 قاشق غذاخوری
زردآلو: 1 کیلو
پودر ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری پر
شکر :1 کیلو
آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
گلاب :1 قاشق سوپخوری

مارمالاد زردآلو


طرز تهیه مارمالاد زرد آلود


ابتدا زردآلوهای رسیده را انتخاب کنید، آنها را بشویید و هسته را جدا کنید، زردآلو را داخل هم زن یا غذاساز بریزید و حسابی له کنید. آن را داخل قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید، به مدت یک ساعت استراحت بدهید. 
حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید، شعله را کم کنید و آرام هم بزنید، زعفران را اضافه کنید. گاهی هم بزنید تا مارمالاد آماده شود در این مدت زعفران را اضافه کنید، پودر ژلاتین و گلاب را روی کتری قرار داده و بن ماری کنید، وقتی مارمالاد قوام لازم را به دست آورد آب لیمو را اضافه کنید چند دقیقه بعد خاموش کنید. 
ژلاتین بن ماری شده را اضافه کرده و هم بزنید، یک ربع استراحت بدهید در این مدت دمای مارمالاد حسابی گرفته شده است. حالا مارمالاد را داخل شیشه بریزید و در آن را محکم کنید. 
آن را داخل یخچال بگذارید و استفاده کنید.


نکته 


می توانید انواع آجیل خرد شده هم به این مارمالاد اضافه کنید اما آجیل نباید شور باشد. 
بهتر است از زردآلوی خیلی رسیده و در حال له شدن استفاده کنید چون مارمالاد خوشمزه می شود. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.