2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه آلبالوپلوی رستورانی با گوشت قلقلی

طرز تهیه آلبالوپلوی رستورانی با گوشت قلقلی

آلبالوپلو یک غذای تابستانی و بسیار لذیذ است که اگر در فصل تابستان مهمانی دارید می توانید از این غذای بی نظیر در میز شام خود استفاده کنید. طرز تهیه یک آلبالوپلوی رستورانی را در این مطلب بخوانید.

جامعه پویاتابستان فصل آلبالو میوه لذیذی است که آن را با هر ترکیبی نوش جان کنید لذیذ است. آلبالو پلو یکی از غذاهای خاص و لذیذ فصل تابستان است که می توان در فصل تابستان با آلبالو یتازه و در فصول دیگر با آلبالوی فریز شده آن را پخت.

در این مطلب دستور پخت آلبالو پلوی خاص و خوشمزه و رستورانی را به شما آموزش می دهیم.

 

بیشتر بخوانید: چطور کباب کوبیده به سیخ بزنیم که نریزد

 

مواد لازم برای آلبالو پلو

آلبالو بدون هسته  500 گرم

برنج  1 کیلو

گوشت چرخکرده  500 گرم

شکر  500 گرم

پیاز متوسط  2 عدد

روغن مایع   1/2 پیمانه

کره 100 گرم

زعفران دم کرده   1قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت بزباش و نحوه سر آن

 

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو ها را از هسته جدا میکنیم و با شکر مخلوط میکنیم و در داخل یخچال به مدت 6 الی 7 ساعت بماند و شکر در آلبالو حل شود و آب بندازد.سپس آلبالو ها را در یک ظرف لعابی روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید و به مدت نیم ساعت روی حرارت بجوشد. دقت کنید رنگ آلبالو ها تیره نشود.وقتی کمی آلبالو ها پخته شد از داخل  صافی رد میکنیم و از شربتش جدا میکنیم ووقتی آلبالو ها را جدا کردیم اجازه میدهیم شربتش 20 دقیقه دیگر روی حرارت کم بجوشد تا قوام پیدا کند.

 

 یک عدد پیاز را با رنده درشت رنده میکنیم و به همراه روغن و کره بر روی حرارت تفت میدهیم.کمی که تفت خورد فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه می کنیم باید دقت کنید که رنگ پیاز تیره نشود.

 

با تفت دادن پیاز آلبالوها را اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم اگر آلبالو ها را زیاد تفت دهید.ممکن است سفت شود.

 

طرز تهیه آلبالوپلوی رستورانی

برنج را هم که از چند ساعت قبل خیس کردیم آبکش میکنیم. دقت کنید که برنجتان را دانه تر بردارید.

 

ته قابلمه ای که برای آلبالو پلو مناسب است را با کمی روغن چرب میکنیم و با هر ته دیگی که دوست دارید بچینید. سپس روی ته دیگ ها را با چند کف گیر برنج می پوشانیم سپس کمی از آلبالوها رال روی برنج میریزیم واین مرحله را تا انتها در چند لایه انجام میدهیم و در مرحله آخر برنج را میکشیم . اگر دوست داشتید میتوانید از زیره پلویی هم لابه لای پلو بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فلافل آبادانی و نحوه سرو آن

 

برنج را بر روی ملایم حرارت قرار میدهیم و می گذاریم تا به مدت 35 الی 40 دقیقه دم بکشد. ودر 10 دقیقه آخر پخت برنج مقداری از شربت آلبالو را به همراه کره روی برنج میریزیم.در فاصله دم کشیدن برنچ گوشت چرخ کرده را آماده میکنیم

 

ابتدا یک عدد پیاز را که با دنده ریز رنده کردیم و آب آن را میگیریم و به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه  با گوشت مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم.وقتی گوشت ها حالت چسبندگی پیدا کرد میتوانید داخل دست گرد یا به اصطلاح قلقلی کنید و در روغن داغ قرار دهند و در قابلمه راببندید و با حرارت پایین اجازه دهید قلقلی ها بپزند و سرخ شوند.در پایان پخت هم میتوانید کمی زعفران روی گوشت ها بریزید تا خوشرنگتر شوند. بعد از دم کشیدن پلو میتوانید با کمی زعفران آن را زعفرانی کنید و گوشت قلقلی ها را در کنارش بچینید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.