جامعه پویا- کیک وانیلی یک کیک ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان در خانه آن را تهیه کرد. اگر فر ندارید اصلا نگران نباشید شما به راحتی می توانید این کیک را در خانه و در قابلمه تهیه کنید.
کیک وانیلی با داشتن کمترین مواد و ابزار آشپزی می توانید این کیک خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید پس با نمناک همراه باشید.
مواد لازم کیک وانیلی بدون فر:
مواد لازم مقدار
آرد 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
شیر 200 میلی لیتر
روغن 100 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک مقدار کمی
دستور پخت کیک وانیلی بدون فر:
ابتدا تمام مواد را 20 دقیقه در دمای محیط قرار دهید و سپس مراحل دستور تهیه را به ترتیب پیش بروید.
ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را در چند نوبت از صافی عبور دهید تا به اصطلاح آرد خودش را ول کند تا موقع پخت کیک به خوبی پف کند.
سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی می ریزیم و به خوبی با هم زن می زنیم این کار را حدود 5 دقیقه انجام دهید سپس روغن مایع را اضافه میکنیم و حدود 3 دقیقه دیگر می زنیم ودر آخر شیر را اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم.
بعد از اینکه مواد به خوبی هم زده شدن آرد و بکینگ پودر که چند بار الک کرده ایم را در در چندین مرحله و کم کم به مواد اضافه میکنیم و در یک جهت مشخص هم می زنیم تا مواد کیک آماده شوند.
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید و روی شعله مناسب قرار دهید تا به خوبی گرم شود و سپس مواد کیک را درون آن بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید و با چند ضربه که به قابلمه می زنید هوای درون مواد کیک را خارج کنید تا کیک ترک نخورد و سپس دمای شعله را کم کنید و از دم کنی استفاده کنید و حدود 45 تا 60 دقیقه منتظر بمانید تا کیک شما آماده شود.
در روش دیگر یک قالب مناسب انتخاب کنید و برای کف آن از کاغذ روغنی استفاده کنید (از روغن هم می توانید برای چرب کردن کف آن استفاده کنید) و سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و روی شعله بالا قرار دهید تا به خوبی گرم شود و سپس وقتی به دمای مناسب رسید شعله آن را کم کنید و قالب را به همراه یک پایه فلزی درون قابلمه قرار دهید و برای درب قابلمه از دم کنی استفاده کنید و بعد از گذشت 45 تا یک ساعت کیک شما آماده است.
نکات دستور پخت کیک وانیلی بدون فر:
به دلیل تفاوت پخت کیک درون فر و درون قابلمه به هیچ عنوان دیواره های قابلمه را چرب نکنید و فقط کف آن را چرب کنید.
تا 45 دقیقه اول به هیچ عنوان درب قابلمه را باز نکنید تا کیک بتواند به خوبی پف کند.
بعد از 45 دقیقه می توانید در قابلمه را باز کنید و با استفاده از یک خلال چوبی از پختن کیک اطمینان پیدا کنید اگر با فرو کردن خلال درون کیک مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک پخته است در غیر اینصورت کیک باید دقایق دیگری روی گاز قرار بگیرد .
می توانید از هل یا دارچین ،گل محمدی ،بهارنارنج هم برای طعم دار کردن کیک استفاده کنید.