2024/11/23
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
پیشنهادات ما
دو خبر خیلی خوب درباره کرونا

دو خبر خیلی خوب درباره کرونا

سازمان بهداشت جهانی دو خبر خوب درباره کرونا را اعلام کرده و ممکن است به زودی واکسن این ویروس مرگبار وارد بازار شود

جامعه پویاسازمان بهداشت جهانی از پیشرفت در پیشگیری از کرونا و واکسن آن خبرهای خوبی منتشر کرده است.

یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت از ۲ خبر خوب درباره واکسن کرونا استقبال کرد اما گفت هنوز راه زیادی برای پیمودن باقی است.

یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه از «اخبار خوب» درباره مقابله با ویروس کرونا استقبال کرد.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته مدیر برنامه‌های اضطراری سازمان جهانی بهداشت از نتایج مربوط به آزمایش موفقیت‌آمیز دو واکسن کرونا بر روی انسان ابراز امیدواری کرده اما گفته «هنوز راه درازی مانده که باید پیموده شود.»

 

واکسن کرونا

«مایکل رایان» در یک کنفرانس خبری در مقر این سازمان در ژنو گفت: «لازم است ما الان به سمت آزمایش‌ها در جهان واقعی در مقیاس‌های بزرگ‌تر حرکت کنیم. اما دیدن اطلاعات و فرآورده‌هایی که ورد این مرحله مهم از کشف واکسن می‌شوند  خوب است.»

 

اظهارات این مقام سازمان جهانی بهداشت در شرایطی مطرح شده که دانشمندان دانشگاه «آکسفورد» در مقاله‌ای که در نشریه معتبر پزشکی «لانست» به چاپ رسیده گفته‌اند واکسن ساخته شده توسط آنها دستگاه ایمنی صدها آزمودنی را به پاسخ واداشته است.

 

علاوه بر این، دانشمندان چینی در مقاله‌ای در همین مجله نتایج تحقیقات خودشان را در خصوص یک واکسن آزمایشی دیگر منتشر کرده و گفتند که با استفاده از تکنیکی مشابه با تیم دانشمندان آکسفورد دستگاه ایمنی بدن را به پاسخ واداشته‌اند.

 

آدریان هیل، یکی از اعضای ارشد تیم تحقیقاتی آکسفورد گفت: «شاهد پاسخ ایمنی خوب تقریباً در همه افراد هستیم. کاری که این واکسن به خوبی انجام می‌دهد، تحریک هر دو بازوی سیستم ایمنی است.»

 

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

 

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.