جامعه پویا -کیک اسفنجی یک کیک جذاب است و می توان گفت پایه همه کیک هاست. می توانید این کیک را در قابلمه و بدون فر تهیه کنید و با تزئین مناسب تقدیم پدرتان کنید.
مواد اولیه برای تهیه کیک روز پدر:
تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۲ پیمانه
آب سرد: یکچهارم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع: یکچهارم پیمانه
عسل : ۱ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
بکینگ پودر: یکدوم قاشق چایخوری
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک: یک پنس
دستور پخت کیک روز پدر:
ابتدا تخم مرغ ها را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. اینبار برعکس همیشه که در طرز تهیه کیک تاکید می شود تخم مرغ را به دمای اتاق برسانید تاکید می شود که حتما تخم مرغها باید سر باشد. حالا سفیده و زرده را از هم جدا می کنیم . در یک ظرف بزرگتر آب سرد و عسل را با هم مخلوط میکنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل و یک پنس نمک را ۲ تا ۳ بار الک میکنیم. سپس سفیدههای خنک را با دور تند همزن میزنیم تا سفید شود و پف کند. سپس شکر دانه ریز را به سفیدهها اضافه کرده و حدود ۳ الی 4 دقیقه با دور تند همزن میزنیم. سپس دور همزن را کند کرده و زردهها رو یکی یکی به سفیدهها اضافه میکنیم و بعد از مخلوط شدن زردهها مجددا دور همزن را زیاد کرده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه مواد را میزنیم. حالا دیگر همزن را کنار بگذارید. تخم مرغها و شکر زده شده را به ظرف مخلوط آب و عسل اضافه کرده.حالا آرد و وانیل و بکینگ پودر و نمک الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی آرام مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا روغن را نیز به مواد اضافه کرده و خیلی آرام مواد را یکدست کنید و در قالب ریخته دو سه بار به زمین بکوبید تا حبابهای داخل کیک از بین برود. سپس ظرف را روی شعله بگذارید و ۴۰ دقیقه به آن زمان دهید.
می توانید این کیک را با خامه یا شکلات تزئین کنید. و به پدر خود هدیه بدهید.
نکته
حتما تخم مرغها کاملا سرد باشد در غیر این صورت پف کیک شما کم می شود.
می توانید روی کیک شیره یا عسل بمالید و دانه های اسمارتیز آن را تزئین کنید.
می توانید با ماله مخصوص خامه کیک را پر از خامه کنید. البته بهتر است قند خامه کم باشد.
می توانید کیک را از وسط به صورت افقی دو نیم کنید و لای آن مربا و میوه قرار دهید.
کیک اسفنجی پایه همه کیک هاست و برای تولد هم می توانید آن را تهیه کنید.