2021/06/15
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
نکات مهم برای اینکه خورش قورمه سبزی جا بیفتد

نکات مهم برای اینکه خورش قورمه سبزی جا بیفتد

خورش قورمه سبزی، غذای اصلی ایرانی است که برای خوشمزه شدن آن باید ترفند هایی به کار برد تا خوب جا بیفتد. این ترفندها را بخوانید.

جامعه پویاخورش قورمه سبزی مواد مشخصی دارد و بنابراین پختن آن کار ساده ای است اما اینکه بتوانید خورشی لعاب دار و جا افتاده درست کنید قوانین و فنونی دارد که حتما باید رعایت شود.

قوانین مربوط به جاافتاده شدن خورش قورمه سبزی خیلی ساده است و نکات ریزی دارد که باید رعایت کنید. که در زیر می آید.

1- برای پخت قورمه سبزی هیچ وقت از زودپز استفاده نکنید. اگر مجبور هستید غذای خود را سریع آماده کنید. می توانید لوبیا و گوشت را در زودپز و به صورت جداگانه بپزید.
2- سبزی استفاده شده در خورش قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد. توجه داشته باشید اسفناج آن اصلا کم نباشد. چون اسفناج از سبزی هایی است که لعابدار می اندازد.اگر در فصلی هستید که اسفناج نیست از برگ چغندر استفاده کنید یا اینکه اسفناج در فریزر نگه داری کنید.

 

 

 

خورش قورمه سبزی جا افتاده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و نکاتی که فقط سرآشپزها می دانند


3- سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد. هرچقدر سبزی که سرخ می کنید به سمت تیرگی برود و اصطلاحا سیاه شود غذای شما جا افتاده می شود. فقط توجه کنید سبزی نسوزد.

 


4- سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورش قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
5- استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
6- حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز است تا خورش قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود. پس اصلا عجله نکنید. حرارت اجاق را کم کنید و اجازه دهید که خورش بجوشد و خوب بپذرد.

 

نکات مهم که خورش قورمه سبزی جا بیفتد


7- وقتی خورشت شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود. نکته مهم در خورش قورمه سبزی این است که اصلا نباید کم روغن باشد. کم روغن بودن خورش باعث می شود که خوب جا نیفتد.

 

 

 

 

دستور پخت خورش قورمه سبزی جا افتاده

 

 

 

 

 

 

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت قیمه مجلسی ونذری جا افتاده با چند ترفند ویژه


8- در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورش افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورش اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورش جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید. اما از اینکه در ابتدای خورش آب زیاد بریزید اصلا نترسید چون در نهایت اگر آب زیاد بود می توانید با جوشاندن آب را کم کنید.

 


9- لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده می شود به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورشت غلیظ نمی شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.