2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ را اینجا بخوانید

جامعه پویا -خورشت فسنجان با مرغ هم به صرفه است و هم بسیار خوشمزه ، طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ را خیلی ها بلد هستند اما اگر می خواهید به سبک رستورانی این خورشت برا بپزید دستور زیر را اجرا کنید. 

مواد لازم برای خورشت فسنجان با مرغ 

 

 روغن ونمک به میزان لازم
-پیاز (رنده شده) ۱عدد
-رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد) ۲ الی ۳ پیمانه
-مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو
-مرغ (سینه ران یا فیله هر کجای مرغ رو که دوست دارید) ۱ کیلو
-شکر ۲الی ۳ قلشق غذاخوری

بیشتر بخوانید: روش های آسان برای روغن انداختن خورشت فسنجان


دستور پخت فسنجان با مرغ


ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. با چند قاشق روغن آن را در یک قابلمه تفت بدهید. سپس گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه مرغ را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و بعد آب اضافه کنید. کمی نمک بزنید و شعله را کم کنید تا مرغ به طور کامل بپزد . در پخت فسنجان باید صبور باشید چرا که جوشیدن روی حرارت ملایم باعث می شود گردو خوب روغن بی اندازد و خوشمزه شود. وقتی مواد خوب پخت حالا نوبت اضافه کردن رب انار است. رب را اضافه کنید و هم بزنید توجه داشته باشید آب خورش نباید کم شود. 
به مدت نیم ساعت منتظر شوید تا رب انار با مواد دیگر بجوشد و قوام بیاید. 
در آخر شکر را اضافه کنید و هم بزنید 5 دقیقه جوشیدن شکر با مواد کافی است. زیر اجاق را خاموش کنید. سه قالب یخ داخل آن بی اندازید تا خورش به خوبی روغن بی اندازد. 
حالا خورشت فسنجان شما آماده است. نوش جان کنید

 

خورشت فسنجان با مرغ مجلسی
نکته

 
اگر خورشت ترش دوست دارید شکر اضافه نکنید. اصل خورشت فسنجان هم طعم ترشی دارد.
اگر می خواهید خورشت شما ترش شود از رب انار ترش استفاده کنید
حتما مرغ تازه استفاده کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.