2020/12/01
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ آذر
روش های آسان برای روغن انداختن خورشت فسنجان

روش های آسان برای روغن انداختن خورشت فسنجان

خورش فسنجان یک غذای شمالی بسیار لذیذ است که پخت آن ترفند هایی دارد. همه چیز درباره روغن انداختن خورشت فسنجان را اینجا بخوانید.

جامعه پویا - فسنجان یک غذای شمالی و رسمی بسیار خوشمزه است که اگر خوب پخته نشود طعم واقعی فسنجان را نمی توانید حس کنید. 
برای اینکه فسنجانی جا افتاده داشته باشید باید چند نکته را رعایت کنید


روغن انداختن گردو


برای روغن انداختن گردو اول باید ان را خوب پرخ کنید در قدیم که چرخ گوشت نبود کردو  را می کوبیدند تا کاملا له شود و اینطور بود که روغن فسنجان با کوبیدن گردو روغن ان در می آمد. اما حالا به جای کوبیدن می توانید گردو را کاملا چرخ کنید. بهتر است  گردو را دوبار با قسمت ریز چرخ گوشت چرخ کنید تا کاملا لهیده شود. 

 

بیشتر بخوانید: تلخی غذا را چطور بگیریم؟

دومین نکته سرخ کردن آن است. در ابتدا برای درست کردن فسنجان حتما باید پیاز نگینی شده سرخ کنید. وقتی پیاز سرخ شد حرارت را کم کنید و گردوی چرخ شده را داخل آن بریزید و تفت دهید. تفت دادن به روغن انداختن گردو بسیار کمک می کند.

 

طرز روغن انداختن خورشت فسنجان
مهمترین نکته ای که برای روغن انداختن فسنجان باید انجام دهید در بخش پایانی آماده شدن فسنجان است. وقتی غذا آماده شد و زیر آن را خاموش کردید بلافاصله چند قالب یخ داخل آن بی اندازید اینکار به خورشت شما شوک می دهد و باعث می شود روغن آن جمع شود. 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و نکاتی که فقط سرآشپزها می دانند

بعد از چند دقیقه دوباره زیر اجاق را روشن کنید و اجازه دهید تا خورش دوباره به جوش بیاید اینبار یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. مقدار زیادی روغن روی غذای شما جمع می شود و خورشت کاملا روغن را پس می دهد و یک غذای روغنی و چرب خواهید داشت. وقتی خورش دوباره حسابی قل زد دوباره زیر آن را خاموش کنید و چند قالب یخ بی اندازید. حالا یک خورشت چرب خواهید داشت. 

 

سرو خورشت


هنگام سرو غذا پیشنهاد می شود روغن روی غذا را کاملا جمع کنید بعد که خورش را در ظرفی که در نظر دارید کشیدید روغن را روی ان تقسیم کنید تا خورشت شما در همه ظرف های چرب و یک دست باشد.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      بیشتر بخوانید: طرز تهیه فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.