2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی و بسیار خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -سوپ جوپرک یک سوپ مجلسی و بسیار خوشمزه است. این سوپ زمان زیادی نیاز ندارد و به راحتی می توانید آن را بپزید. 

 

مواد لازم برای تهیه سوپ جوپرک


جو پرک:1 پیمانه
سینه مرغ:1/۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی:2 قاشق غذا خوری
هویج متوسط:1 عدد
سبزی سوپ:2 قاشق غذا خوری
زرشک:2 قاشق غذا خوری
پیاز:2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر عالی و رستورانی و نکاتی که سرآشپزها بلد هستند

طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی
دستور پخت 


برای تهیه سوپ جوپرک ابتدا باید سینه مرغ را با پیاز داخل قابلمه بگذارید تا خوب بپزد. بعد سینه مرغ را خارج و ریش ریش کنید. سپس سینه مرغ را به قابلمه برگردانید و جوپرک را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا خوب بپزد. نزدیک به یک ساعت طول می کشد تا مواد به خوبی جا بیفتد. سپس هویج رنده شده و  رب گوجه فرنگی را اضافه کنید سبزی سوپ و زرشک را هم به آن اضافه کنید و منتظر شوید تا خوب بپزد. در اخر فلفل و نمک را اضافه کنید. 
سوپ شما آماده است می توانید آن را میل کنید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی و مجلسی+فوت و فن های سرآشپز ها

سوپ جو پرک رستورانی
نکته


جوپرک آب زیادی مصرف می کند باید مراقب باشید آب آن کم نشود. 
می توانید قارچ هم به مواد اضافه کنید اما اجباری نیست. 
می توانید چاشنی هایی مانند آبلیمو یا نارنج هم اضافه کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.