2024/04/23
۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
انگور بخورید سرطان نگیرید

انگور بخورید سرطان نگیرید

انگور به عنوان ملکه میوه‌ها مشهور است و براساس رنگ‌هایش به سه نوع قرمز، سبز، و سیاه آبی طبقه بندی می‌شود و به دلیل داشتن طعم، مزه و خواص بی‌نظیرش از محبوب‌ترین میوه‌های جهان است.

جامعه پویا-محققان اعلام کردند که میوه انگور می‌تواند ابتلا به انواع سرطان‌های مرتبط با گوارش را کاهش دهد.

انگور به عنوان ملکه میوه‌ها مشهور است و براساس رنگ‌هایش به سه نوع قرمز، سبز، و سیاه آبی طبقه بندی می‌شود و به دلیل داشتن طعم، مزه و خواص بی‌نظیرش از محبوب‌ترین میوه‌های جهان است.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، این میوه با داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی خواص ویژه‌ای دارد که در اینجا با برخی از آنها آشنا خواهید شد.

این میوه می‌تواند از بیماری‌های قلبی جلوگیری و ساخت چربی، التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.

همچنین پتاسیم انگور (نزدیک به 300 میلی‌ گرم در هر فنجان ) باعث کاهش فشار خون می‌شود. مطالعه منتشر شده در سال 2015 نشان داد که مصرف انگور سطوح کلسترول LDL را نیز کاهش می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهند که انگورها ممکن است اثر محافظتی بر روی متابولیسم مغز داشته باشند و به کاهش اختلالات شناختی کمک کنند.

انگور دارای ترکیبات خاصی است که از پوست در برابر اشعه ماوراءبنفش محافظت می‌کند. همچنین از این ماده برای محصولات حفاظت از پوست در برابر نور آفتاب نیز استفاده می‌شود. علاوه بر این، انگور 82 درصد آب دارد که بدن را هیدراته می‌کند.

این میوه شاخص گلوکز را نیز کاهش می‌دهد. گفته شده که ترکیب شیمیایی «رسوراترول» موجود در پوست انگور حساسیت به انسولین را افزایش داده و به نوبه خود به کاهش میزان سطوح قند خون کمک می‌کند.

«آلیس رومسی» متخصص تغذیه نیوروک سیتی به «لایو ساینس» گفت: بیشتر «پلی‌فنل‌ها» در انگورها زردینه‌هایی هستند که همانند آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن عمل می‌کنند.

گفتنی است؛ این میوه با کاهش خطر انواع سرطان‌هایی که دستگاه گوارش را تحت تاثیر قرار می‌دهند، مرتبط است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.