جامعه پویا -چلوگوشت رستورانی را به راحتی در خانه تهیه کنید و یک طعم بی نظیر را تجربه کنید.
برای تهیه چلوگوشت رستورانی نکات مهمی و ریزی را باید رعایت کنید.
مواد لازم برای تهیه چلو گوشت رستورانی
گوشت گوسفندی 600 گرم
پیاز 3 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای نصف فلفل دلمه ای
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1 فنجان کوچک
زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
چوب دارچین 3 یا 4 چوب متوسط
خلال نارنج : 100 گرم
روغن به مقدار لازم
دستور پخت چلوگوشت رستورانی
ابتدا گوشتها را به صورت درشت خرد کنید و بشویید و کناری قرار دهید. بعد پیاز را نگینی خرد کنید و درون تابه بریزید و کمی تفت بدهید بعد گوشت ها را به پیاز اضافه کنید. فلفل دلمهای را خرد کنید و آن را هم به گوشت و پیاز اضافه کنید بعد در تابه را بگذارید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه "چلوگوشت درباری" مجلسی و بسیار خوشمزه در خانه+نکاتی که سرآشپزها بلد هستند
بعد از 5 دقیقه زردچوبه و چوب دارچین را اضافه کنید و در نهایت نصف لیوان آب داخل آن بریزید شعله را کم کنید و در قابلمه را محکم ببندید، مواد را رها کنید تا خوب بپزد. توجه داشته باشید نباید آب مواد به طور کامل خشک شود حتما نسبت به آب آن حساس باشید تا چلوگوشت شما نچسبد و نسوزد اما توجه داشته باشید نباید چلوگوشت پر آب باشد.
بعد از اینکه مواد به خوبی پخت حالا نوبت اضافه کردن خلال نارنج و زعفران است. وقتی آن را اضافه کردید به مدت یک ربع صبر کنید تا مواد با آن بپزد.
بعد اجاق را خاموش کنید و به مدت 20 دقیقه خورش را دم بگذارید البته این دم گذاشتن باید با حرارت خودش باشد و لازم نیست اجاق روشن باشد.
در این مدت پلو را آبکش کنید و دم بگذارید.
چلوگوشت شما آماده است میتوانید آن را میل کنید.
نکته
خلال نارنج اختیاری است اما اگر تصمیم گرفتید از خلال نارنج استفاده کنید حتما تلخی آن را از قبل بگیرید.
دم گذاشتن گوشت باعث میشود گوشت بافت نرمتری پیدا کند و مواد به خورد هم برود وگوشت خوشمزهتری به دست آورید.
چلوگوشت کم آب طعم بهتری پیدا می کند بنابراین از اینکه آب زیادی اضافه کنید پرهیز کنید.