2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
ناگت مرغ پنیری بسیار خوشمزه به سبک رستوران‌ ها

ناگت مرغ پنیری بسیار خوشمزه به سبک رستوران‌ ها

ناگت مرغ خوشمزه پنیری به سبک رستوران ها را چطور در خانه درست کنیم؟ اینجا را بخوانید

جامعه پویا -ناگت مرغ غذای فست فودی و بسیار خوشمزه‌ای است که نسبت به غذاهای فست فودی دیگر بسیار مفید‌تر است. 
برای تهیه ناگت مرغ به سبک رستوران‌ها باید همان دستور پختی را استفاده کنید که آنها اجرا می‌کنند. 

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

بیشتر بخوانید : طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و رستورانی بدون فر


مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ 


سینه مرغ :پانصد گرم
پنیر پیتزا : صد گرم
پنیر پارمیسان : صد گرم
سس خردل :  دو ق.غ
پیاز:  یک عدد متوسط
پودر سیر:  نصف ق م
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن : مقداری
پودر سوخاری:  یک لیوان
تخم مرغ : سه عدد

بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه با مرغ


طرز تهیه ناگت مرغ


سینه مرغ را  به همراه پیاز چرخ کنید . پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یک تخم‌مرغ به سینه مرغ اضافه کنید  و خوب میکس کنید  تا خمیر چسبناکی بدست بیاید.
تخم‌مرغ‌های باقی مانده را در یک  ظرف جدا کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
مقداری از خمیر ناگت را بردارید و در دست شکل دهید .  اگر دوس دارید با قالب شکل بدهید. 
ناگت را اول به تخم‌مرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه ناگت مرغ کارخانه ای


نکته 


توجه داشته باشید روغنی که ناگت را در آن قرار می‌دهید حتما کاملا داغ باشد.
بهتر است از یک تابه نچسب استفاده کنید تا ناگت به کف تابه نچسبد چون پنیر پیتزا در آن است ممکن است بچسبد.
اگر روی شعله زیاد مواد را سرخ کنید از روغن کمتری استفاده می کنید. 
قبل از مصرف ناگت را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافه آن را بگیرد. 
ناگت را می‌توانید با سس کچاپ میل و یا سس فرانسوی میل کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.