2024/10/08
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۷ مهر
پیشنهادات ما
ترفندهای مختلف برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

ترفندهای مختلف برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

سه روش سرخ کردن بادمجان و همچنین فوت و فن های استفاده از روغن کم در این مطلب توضیح داده شده است.

جامعه پویا -سرخ کردن بادمجان معمولا روغن زیادی لازم دارد که اصلا برای سلالمتی خوب نیست بنابراین باید سعی کنیم این کار را با کمترین روغن انجام بدهیم اما آیا شدنی است؟ بله می توان این کار را انجام داد و سه روش آن در ادامه به نقل از 55 آنلاین آمده است:

نکته اول درباره سرخ کردن بادمجان


اولین نکته‌ای که باید در اینجا به آن اشاره شود این است که سعی کنید بادمجان تازه تهیه کنید؛ چون بادمجان کهنه روغن بیشتری جذب می‌کند. در ضمن قراردادن بادمجان‌ها در آب نمک نیز به جذب کمتر روغن در بادمجان و تردشدن بافت آن هنگام سرخ شدن کمک می‌کند، شما می‎توانید یک شب تا صبح بادمجان را داخل آب نمک قرار دهید. و بلاخره اینکه حتما برای سرخ کردن بادمجان‌ها از روغن سرخ‌کردی استفاده کنید چون این روغن‌ها در مقابل حرارت مقاوم هستند و طی سرخ کردن با حرارت بالا به ترکیبات مضر تبدیل نمی‌شوند.

چگونه می توانیم بادمجان را با کمترین روغن سرخ کنیم

بامجان را با این روش سرخ کنید


بادمجان‌ها را پوست کنده و به شکل دلخواه برش بزنید، سپس آب نمک درست کنید و بادمجان‎ها را به مدت نیم ساعت داخل آن قرار دهید.


بیشتر بخوانید: چطور شوری کشک بادمجان را بگیریم


سپس بادمجان را آب کشیده و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج شده و خشک شود. در این مرحله یک عدد سفید تخم‌مرغ را داخل ظرفی ریخته و با چنگال بهم بزنید تا باز شود.  روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا گرم شود و بادمجان‌ها را به سفیده تخم مرغ آغشته کرده و داخل ماهیتابه بیاندازید. با این روش بادمجان روغن بسیار کمی جذب می‌کند و مطمئن باشید که اصلا بوی تخم‌مرغ نمی‌دهد.

شیوه ای برای استفاده کم از روغن


در این روش هم برای سرخ کردن بادمجان ابتدا آنها را نیم ساعت داخل آب نمک قرار می‌دهیم. سپس مقداری آب داخل ظرف ریخته و به جوش می‌آوریم، به محض جوشیدن آب بادمجان‌ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل آب جوش قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم بجوشد. 


بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی


سپس آنها را داخل آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود و سپس آنها را سرخ می‌کنیم. مشکلی که در این روش وجود دارد این است که بادمجان‌ها کمی آب‌پز شده و نرم می‌شوند.

برای استفاده از روغن کم موقع سرخ کردن بادمجان چه کار کنیم

بادمجان سرخ شده با کمترین روغن


در این روش پس از مرحله آب نمک و قبل از سرخ کردن بادمجان به جای سفیده تخم‌مرغ سطح آنها را به ماست آغشته می‌کنیم. ماست هم مانند سفیده تخم مرغ تاثیری بر طعم بادمجان ندارد و فقط جذب روغن را کاهش می‎دهد.
 

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.